Viem,že toto asi nebude mať v láske každý,no napriek tomu, existuje nejaká skladba,symfónia/sonáta ,ktorú máte vyslovene radi a z času na čas si ju púšťate?
carl orff - Carmina Burana, konkrétne hlavne časť O Fortuna, tú som počul ako prvú a keď som si neskôr vypočul celú carminu, tak som bol trošku sklamaný, lebo zvyšok je tak o triedu nižšie, ale aj tak ju mám rád.
Toho je viac, hlavne od klasikov napr: Beethoven- Moonlight sonata, Tchaichovsky- piano concerto No.1, Sleeping beauty, Mozart- The magic flute...pocuvam aj dalsie, ale nazvy si velmi nepamätam (-:
Inak za vaznu hudbu sa da povazovat hocico...aj niektore sucasne instrumentalky/orchestralky, mne sa niekedy s vaznou hudbou spajaju aj niektore skladby od Queenu, ale to je asi u kazdeho ine (-:
@jerometoucanrainbow nenormalny genius, fakt hentake komplexity, ved vlastne on bol metalista na klaviri. niektore gradacie a partitury to je uplne huba dole, ze to sa da vobec ?
@n0win0u prekvapil si ma výberom Valentina Lisitsa je to najlepšie,čo môže byť, milujem od nej Moonlight Sonatu od Beethovena, lepšie by to nezahral nikto,a hlavne nie tak s citom ako ona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
carl orff - Carmina Burana, konkrétne hlavne časť O Fortuna, tú som počul ako prvú a keď som si neskôr vypočul celú carminu, tak som bol trošku sklamaný, lebo zvyšok je tak o triedu nižšie, ale aj tak ju mám rád.
Nechcem to tu celé zaspamovať
majo
Inak za vaznu hudbu sa da povazovat hocico...aj niektore sucasne instrumentalky/orchestralky, mne sa niekedy s vaznou hudbou spajaju aj niektore skladby od Queenu, ale to je asi u kazdeho ine (-:
Inak, davam pochvalu za temu (-:
-
moonlight sonata je moja odjakživová laska a mám dosť rada beethovena a frederika chopina! nocturnes och
a je toho ešte dosť ale momentalne sa naramne učím, tak mam v hlave prazdno
zavolaj mi a budes pocut
a inak super profilovka
ale ja mam radsej
a ptm piano concerto 2
taky maly "tejstik"
♥
a ianc toto, ze sme sem nedali tak to je nam hanba dost
+ k teme keby sem mam dat vsetko co sa mi paci na klasike, tak by ti spadol flashplayer na prehliadaci
tak Rach je absolútne šialenstvo za klavírom, poznám ho odkedy som videl The Shine a úplne ma to pohltilo, neskutočný mozog to musel skomponovať
a inak uz som ti spominal, ze som do teba ?
Ďakujem za všetky príspevky,máte super vkus .