Kedy podľa vás vzťah dvoch ľudí naberá prívlastok "vážny" ? Poprípade ak máte vzťah, kedy ste si začali uvedomovať, že je to naozaj vážne a že s tou polovičkou chcete ostať a budovať spoločnú budúcnosť ? Ďakujem za názory.
s byvalkom som bola vyse roka a nikdy som nemala pocit, ze spolu mame vobec nejaky vztah, aj ked ja som ho brala smrtelne vazne a verim, ze aj on mna.
asi to bude tym, ze sama citis, ze s nim zostanes. samozrejme, nemusi to vzdy vyjst, ale ide o to, ze ja som citila, ze spolu nezostaneme, ze k sebe nepatrime. myslim, ze vazne je to vtedy, ked tej osobe doveruejs so vsetkym, co ja som nedokazala a ked je pre teba perspektivna do buducnosti a vies, ze ju len tak nezahodis kvoli niekomu inemu. teda, ked ju milujes
Keď máme spoločný cieľ vo vzťahu... čiže teoreticky je vážny už od začiatku.
Lebo ísť do vzťahu "na skúšku" je hazard so srdcom toho druhého. Ideme naplno a vieme kam a prečo alebo nie, a teda to skončí na úrovni úprimného priateľstva kedy sa dobre poznáme ale nebudeme sa spoznávať ďalej lebo sme sa tak obaja rozhodli... potom vlastne vypadnú zbytočné sklamania a zranenia.
Načo nechávať za sebou kopu zranených žien, keď tomu môžeme predísť obyčajným prirodzeným spoločným cieľom. :letim:
@georg21 súhlasím s tebou, to je ten najlepší prístup ja ku vzťahom pristupujem ako ku vážnym už od začiatku, keby nie, ani by som do toho nevstupovala...
iná vec je, že nie vždy k tomu pristupujú obidve strany rovnako, a potom to skončí zbytočným sklamaním...
keď mi po troch dňoch niekto vyjadrí lásku a môžem si dať na fb spoločnú fotku so sviečkami čo sa dávajú na hrob v tvare srdiečka + photoshop lvl skicár a na tom "už mesiac spolu * "
@darkestangel k tomu, aby obaja vedeli či to myslia vážne by mal byť dobrým pomocníkom čas, trpezlivosť vo všetkom... určite je lepšie čakať ako potom plakať. :letim:
Vazny asi vtedy pokial si skutocne predstavujes s tym druhym buducnost a ak by si stretla aj toho najinteligentnejsieho, najvtipnejsiieho a najkrajsieho chalana tak si povies ,ze mas doma aj tak toho najlepsieho.
tak ja som sprosta a beriem kazdy vztah od zaciatku vazne, lebo si myslim ze ludia k tomu pristupuju zodpovedne, co je ale len moja naivita....kazdopadne ten pocit ze chcem s niekym mat buducnost som mala len raz, a to prislo jedine casom....po asi 2 a pol roku...a takisto spolocnym byvanim, ked vidite toho druheho robit uplne vsetky bezne ludske veci a stale ho pokladate za vynimocneho.
co ja viem... ist s tym do vztahu, to asi nie, pride mi to moc naivne... a vazne, asi by som povedala, ze to spolocne byvanie... aj ked, ani to nemusi vzdy vyjst...
@nello tak :ehm: u teba to chodii zvláštne asi...ale moja mamka by napr. chytila dosť nervy, keby sa napr. teraz s horsiqom roziidem a o týždeň/mesiac si dovlečiem k nám nejakého nového...asi by ma s niim vyhodila hett...... vraj si mám doviesť chlapca, len ak to už je vážne a chodiime spolu dlhšie.... sa čudujem, že vôbec horso mohol tak skoro k nám (aj to sa musela za nás prihovoriť aj moja sestra )...
Vazny je podla mna vtedy, ked ti ludia chcu byt spolu navzdy, hovoria o tom, tesia sa na to a aj ked hovoria o niecom co bude o 20 rokov, automaticky sa tam vidia spolu a beru to ako samozrejmost. A je jedno ci je to po 5 rokoch alebo po mesiaci, ale pride mi, ze vo vacsine dlhorocnych vztahov ktore maju naozaj predpoklad ze spolu navzdy budu, taky stav prichadza uz po kratkej dobe, na zaciatku. Nechapem velmi ludi co su spolu 2,3,4 a viac rokov a nebyvaju spolu aj keby mohli, nejako neplanuju daleku spolocnu buducnost, alebo v horsom pripade proste rataju s tym, ze to nue je ich posledny priatel/priatelka, ale su aj tak spolu. Neviem na co je to dobre pride mi to ako strata casu, ale poznam veeeela takych parov. Aj hrozne vela takych co sa spolu dlho tahali, niekolko rokov nejako neriesili spolocne byvanie a zivot lebo im prislo ze ved este je cas a tak.. A po nejakych 5-6 rokoch sa proste rozisli. A vela z nich si potom naslo niekoho ineho, pri kom si uvedomili ze aha, takto to ma asi byt, a v priebehu chvilky zacali spolu zit, zalozili si rodiny a tak. Lebo im doslo ze ak je to vazne, clovek to proste citi a nema preco cakat ak si je tym clovekom isty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
s byvalkom som bola vyse roka a nikdy som nemala pocit, ze spolu mame vobec nejaky vztah, aj ked ja som ho brala smrtelne vazne a verim, ze aj on mna.
asi to bude tym, ze sama citis, ze s nim zostanes. samozrejme, nemusi to vzdy vyjst, ale ide o to, ze ja som citila, ze spolu nezostaneme, ze k sebe nepatrime. myslim, ze vazne je to vtedy, ked tej osobe doveruejs so vsetkym, co ja som nedokazala a ked je pre teba perspektivna do buducnosti a vies, ze ju len tak nezahodis kvoli niekomu inemu. teda, ked ju milujes
Lebo ísť do vzťahu "na skúšku" je hazard so srdcom toho druhého. Ideme naplno a vieme kam a prečo alebo nie, a teda to skončí na úrovni úprimného priateľstva kedy sa dobre poznáme ale nebudeme sa spoznávať ďalej lebo sme sa tak obaja rozhodli... potom vlastne vypadnú zbytočné sklamania a zranenia.
Načo nechávať za sebou kopu zranených žien, keď tomu môžeme predísť obyčajným prirodzeným spoločným cieľom. :letim:
iná vec je, že nie vždy k tomu pristupujú obidve strany rovnako, a potom to skončí zbytočným sklamaním...
ale nie, len mam filozoficku chvilku
Toto, ze vstupovat do vztahu s tym, ze to bude vazne je absolutne nelogicka zalezitost zien, ktora mi pride smiesna
"No keď mi začala rozkazovať!"
a aj @1 3 !
proste, keď sa už pred sebou vôbec nehanbiime
a ešte aj predstavenie rodine..to je také už asi faktické
...
*@13
a ešte pridám, že ak ma chalan zažije zlú a neprijemnú a stále pri mne ostáva...tak to je tiež asi vážne.