sakra nechtiac som stlacila enter takze vcera Amici zacali konecne vysielat 4tú sériu Prison Breaku...sleduje to tu niekto? ak mate zaujem, tak www.prisonbreak-sk.com tam sa daju stiahnut aktualne casti aj titulky takze parada, aby sme nemuseli cakat, kym to pride na Slovensko P
uff prečo Vám to nejde? no neviem či staršie časti sú tam ale tieto mmntálne určite hej: tam naboku je že AKTUÁLNE a ak kliknete na download, presunie Vás to do fóra kde sú všetky linky na stiahnutie častí....ak nie ste regnutí tak nech sa páči:
AK CHCETE STIAHNUT AJ STARSIE DIELY, POHLADAJTE VO FORE V ROZNYCH TEMACH, URCITE TAM NIEKDE SU AJ STARE DIELY, ALE NA TO MUSITE BYT REGNUTI NO A TITULKY MATE VSETKY NA TEJ STRANKE, HLADAJTE V MENU :p
jasne sledujem ja som do toho magor akurat som kukal do co bolo dnes v noci odvisielane na FOX TV a je to fakt ze pecka ..PRISON proste nesklame je to ten naj serial aky som mal moznost zhliadnut
@10 ja milujem PB v origosi bez dabingu ma to uplne inu atmosferu .a este ked sa trase cela miestnost od subacu ked to kukam disappointed:teda cely byt ,ale za to ja nemozem dufam ze ma susedia strpia aspon cez den ,vecer to kukat proste tak nemozem ).a ten SK dabing priserne nieco
Uz bolo povedane, ale pridavam sa, najlepsie sledovat www.prison-break.cz.....inak mam strasnu dilemu ci kukat postupne, alebo pockat a potom si spravit PB vikend...
hej slovensky dabing o nicmom, anjlepsie je to v povodnom zneni, prip. titulky bo dakedy im neni moc good rozumiet ale kto videl prve 2 casti, dobra particka sa vytvorila ze? nechcem to tu moc rozoberat, kvoli tym, co to este nevideli
cawte, prosim vas ako nieco stiahnem z nejakej stranky?? su tam rozne kody a odkazy na strankach a som z toho uplne mimo... asi tu nebudem kazdy den tak ak by bol niekto taky ochotny a na pisal mi tak tu je e-mail nika377@azet.sk mimochodom zhanam PB 2. a 3. seriu nejak nemam cas to sledovat o 22 na jojke a uz sa mi ani nece tak neskoro.. No tak vopred diki za vse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A zatiaľ som videl iba prvú sériu ostatné nemám
PRVÁ ČASŤ:
» rapidshare.com/files/141967990...
» rapidshare.com/files/141973976...
» rapidshare.com/files/141980366...
» rapidshare.com/files/141983542...
alebo
» www.filefactory.com/file/b46e62/n/p...
» www.filefactory.com/file/537b9a/n/p...
» www.filefactory.com/file/4eec56/n/p...
» www.filefactory.com/file/539788/n/p...
alebo
» netload.in/dateiMTkyODU3OD...
» netload.in/dateiNzc1NjMyOT...
» netload.in/dateiMTExMTA0OD...
» netload.in/dateiMTE5MDUxNz...
» rapidshare.com/files/141990738...
» rapidshare.com/files/142002190...
» rapidshare.com/files/142010277...
» rapidshare.com/files/142014951...
alebo
» www.filefactory.com/file/690059/n/p...
» www.filefactory.com/file/459edc/n/p...
» www.filefactory.com/file/ff2f6a/n/p...
» www.filefactory.com/file/3643c9/n/p...
alebo
» netload.in/dateiMzQzNDE1Mj...
» netload.in/dateiMTI5Mzg0Mj...
» netload.in/dateiMzA5NTE2Mj...
» netload.in/dateiMTk3NzU4NT...
AK CHCETE STIAHNUT AJ STARSIE DIELY, POHLADAJTE VO FORE V ROZNYCH TEMACH, URCITE TAM NIEKDE SU AJ STARE DIELY, ALE NA TO MUSITE BYT REGNUTI NO A TITULKY MATE VSETKY NA TEJ STRANKE, HLADAJTE V MENU :p
ps. doporucujem www.prison-break.cz
najdete vsetky casti od zaciatku prvej serie