Včerajši deň bol pre mňa totálne na hovno. Celý deň sa niečo kazilo. Ale to je jedno. Najviac ma nasral večer, keď som si myslel, že sa konečne z toho vyspím a bude kľud. Ale nie, ako som na biku odchadzal od priatelky (asi okolo 23:15 po Mojsejovcoch
Marcco vrtal mi a ani nie moc dlho. Ale ja mam zo zubarov panicky strach, nebojim sa takmer nicoho, ani pavukov, ani tmy,... ale uz len ked som v cakarni a pocujem vrtacku, cela sa rozklepem a radsej by som bola hocikde inde na svete, len nie tam. A teraz je to uz lepsie, mama mi hovovila, ze ked som bola mensia,tak som ani usta otvorit nechcela a ked nahodou, tak som ho hned pokusala
Tak tak...musim sa pochvalit , uz som ho opravil, slape ako hodinky, len trosku hrka, ale to je jedno, to by som musel potom opravit aj predne koleso, lebo osmickuje a to sa mi uz nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Aduskiss, mozem vediet co ti robil, ked si v soku? Ja sa zuzbara ani nebojim, ked som bol mensi, to bolo horsie