Bola som doma ale aj tak som zažila prekvapko ked bývalý vcera stretol mojich rodičov v bare a objednal im kolo. To som bola skutočne prekvapena ale milo.
zazil som psychiatriu, ako kazdy piatok v kauflande
top bolo, ked zeleninar doniesol debnicky s jablkami a ludia sa doslova jeden cez druheho predierali, tlacili, natahovali a brali si jablka, toto bol pohlad ako v nejakej groteske. asi 20 ludi sa na seba tlacilo a boli ako bez zmyslov.
o jedenástej sme so spolužiakmi začali vyklepkávať ten rytmus z cup songu. Skončili sme o piatej ráno. rozbili sme dva poháre, jeden pukli. Som veľmi vyspatá a ani trochu ma nebolia prsty
Este o druhej rano sme sedeli v strede kruhového objazdu a sledovali oblohu a ležali sme na ceste a užívali si take tie chvíle keď je človeku všetko jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(inak keď takto hrá na drak thule alebo sylvanase píšte mi ts)
Také dobré herecké výkony som ani v SND nevidela
som strom.
FREE tips!
top bolo, ked zeleninar doniesol debnicky s jablkami a ludia sa doslova jeden cez druheho predierali, tlacili, natahovali a brali si jablka, toto bol pohlad ako v nejakej groteske. asi 20 ludi sa na seba tlacilo a boli ako bez zmyslov.