kúpili sme si balóniky naplnené héliom, vzali si ich do školy a počas hodiny slovenčiny keď nás učiteľka vyzvala na niečo zodpovedať tak sme to "užili" a pekne "odpovedali"
Pozor to neni prave hélium , pravé helium ževraj vyzenie kyslik s plúc a zadusi vas , to je nejaka náhražka toho plynu neviem kde som to videl ale kdesi to davali asi na discovery
jasneee uz sa tesim na dalsu prilezitost kupit baloniky.. najlepsie je to ked si dostrihana asedis na kolotoci das si helia a ziaúpes tym hlaskom na plnuuu.... je to uplne hustee..:d alebo niekoho len tak z haluze s takym hlasom oslovit.:d helium foreveer..
je to haluz welká=D..jhuuuu a minule sme oklamali kamarata lebo sme vdychli už cely balon a sme ho nafúkali ustami a že či nevimení my máme väčší =D dyg zadarmo nam dal helium..chudak nič mu nešlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» tv.birdz.sk/televizia/hajze...
ale treba sa riadne nadýchnuť, lebo inak to je slabota. Ja mám hrubý hlas, tak pri mne to znelo ako normálny hlas