@spisovatel áno to je krásne aj keď pre niektorých dosť morbídne ale je to velmi pekné sama som tomu neverila kým by som sa nepresvedčila ..také to tajomno
Dobre jedlo s čapovanym Leffe, hranie konzoly, filmy ma nebavia, masaz s levandulovym olejcekom jonsons bejby, trtkanie, ked je dobra trtkacka tak spravim aj dobre ranajky
@subarnica tak neviem, ako často bývaš s frájom ty ale ja u frajera pomaly bývam takže si spolu ten čas užívame ale neznamená to, že sme na sebe nonstop nalepení a nemôže nás zaujímať net alebo iné veci.
mosí tam byť potrava určite a voľáky ľahší alkohol je fajn, a teplo a mäkučké veci. a motorky na playstatione napríklad sa možu hrať.
ale ešte najviac fajn by bolo sa voziť na aute po kopcoch, samozrejme ja za volantom, vonku tak fajn teplo, v aute kopa jedla, zastaviť niekde na vrchu kopca s fajným výhľadom a konzumovať potravu a isť ďalej a tak.
@burble zase taká trtkačka je jednoducho TRTKAČKA A ak by si to chcel niekto pomýliť s milovaním, seksóm, šukačkou...tak bude veľmi prekvapený Je to oveľa lepšie
To máš ako keď niekto povie, že je niečo neforemné, krivé, nepravidelné...Najlepšie to všetko vystihuje slovíčko ,,čapaté,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja som za netradičnú romantiku
to, keď som s frajerom tak nemôžem byť na nete?
mosí tam byť potrava určite a voľáky ľahší alkohol je fajn, a teplo a mäkučké veci. a motorky na playstatione napríklad sa možu hrať.
ale ešte najviac fajn by bolo sa voziť na aute po kopcoch, samozrejme ja za volantom, vonku tak fajn teplo, v aute kopa jedla, zastaviť niekde na vrchu kopca s fajným výhľadom a konzumovať potravu a isť ďalej a tak.
To máš ako keď niekto povie, že je niečo neforemné, krivé, nepravidelné...Najlepšie to všetko vystihuje slovíčko ,,čapaté,,
» necyklopedia.wikia.com/wiki/Sex...