ako som si tu čítala nejaké tie fóra, tak som zostala naozaj zarazená. ako sem môžu tie štrnásť ročné dievčatá písať, že čo milujú na chalanoch typu - krk, keď mu ho olizujem a podobné veci. zdá sa mi to nejak priskoro. preboha. ako môže také dievča poved
áno, je tam len pravé? tak to je asi len náhoda... jo a to že tam mám oko je len preto, že si chcem nechať istú anonymitu, teda že chcem byť zahalená rúškom tajomstva, lebo sa mi páči byť tajomná... ale zasa aby ste si nemysleli... že neviem čo... ako teoreticky by som si tam aj mohla dať fotku normálnu. tak ale vždy lepšie, ako si tam trtnúť svojho psa v nejakom príšernom kostýme. aspoň podľa mňa. a náhodou mám pekné oči. tak preto ich tam mám. som na ne zaťažená a som na ne hrdá... aby si vedel
Vseobecne sa ludia radi ohanaju slovami mam ta rad, lubim ta, milujem... pritom si väčsina ani neuvedomuje skutocny vyznam tychto slov.
Ja sa tiez cudujem,preco tolko maldych sa trápi stále dookola sa snzia najst lasku,bojuju o nu, stale narazaju na nezaujem alebo po case zistia,ze to bola chyba.
Kazdý sme nejak začínali, a to že 14.. ročné slečny dávajú rady ako robit chalanom dobre je na zaplakanie,ale taka je doba.
Co sme si vychovali,to máme...
Ako to zmeniť? Je to v prvom rade chyba rodicov a nedostatocnej komunikacie,dalsou vecou sme my chlapi, nadrzane svine.... mno a v dnesnej dobe rospoznat na diskoteke ze dievca ma len 14 rokov je dost tazke, a alkohol k tomu...
ale oki.. klud.. nadych vydych a ser na to.. tí hafani nejsu moji a podla mna su dost haluzní.. ale odbočili sme od temy takže od teraz už len k teme..
od teeeeeeeeeeraz
každy si prešiel tym obdobim a malokto bol odlišny..čiže divne to je ale inak je to normalne (logicky tato veta nedava zmysel ale neva )
aj ja som mala štrnásť. a mala som spolužiaka, ktorého budem mať rada asi navždy. super si rozumieme a tak, ale na žiadnom fóre som sa nerealizovala v zmysle že by som mu urobila neviem čo... len aby som si dokázala, že áno... tak ja už prežívam lásku... bola som odviazaná a rehotali sme sa a to bolo tisíckrát lepšie, ako keď sme sa prvý krát pobozkali a obaja sklopili hlaby nevediac prečo alebo skôr vediac. alebo obaja sme podľa mňa v tom čase cítili, že to bolo... zbytočné. aj keď na to rada spomínam. ale tieto 14ky, tak to sú vymleté sliepočky. minisukienka, čierny tieň na oči, našpúlim pery, a idem ako najdôležitejšia. skromnosť - to je hodnota!!!! ach jaj
je všeobecne známe, že dievčatá dospievajú o niečo skôr ako chlapci. v obdodí puberty sú skrátka zraniteľné, jednak čelia odporu zo strany rodičov, ktorí sa o ne boja, zakazujú im, vychovávajú a strachu, že nie sú dostatočne pekné, štíhle, nemajú top módne handričky ako spolužiačky atď.. a zo všetého najviac túžia po veľkej láske, akej sú plné filmíky a la americká stredná (roztlieskavačka plus dáky fešák). Len problém je ten- že vo veku 14-15 žiaden chalanisko nie je duševne vyspelý na "poriadny" vzťah, ak len tým slovkom poriadne nemyslíme poriadnu sexovačku (pardón za priamosť), chlapec tiež začína objavovať svoju sexualitu a tak sa slovko "milujem ťa" strašne rozmieňa na drobné, na niečo čo hraničí s páčením sa a sexuálnym vzrušením. a holka, celá natešená, že vôbec o ňu niekto zakopol, keď už nemôže mať vzťah položený na duševnej báze, tak berie aspoň tú fyzickú, aspoň niečo, aspoň sa cíti zaujímavá a má (často zdanlivý) pocit, že o ňu niekto stojí a ten niekto je jej vysneným princom, približujúci sa aspoň trochu k tej americkej predlohe...
A prečo si myslíš, že 14 ročné holky nemôžu niekoho ľúbiť?? Jasné chápem....decko, ktoré netuší, čo je to pravá láska....ale nie je to stále tak, aj keď má holka 14 môže chápať, čo je to ľúbiť niekoho a môže to aj povedať....jasné nemyslím tie trapky, čo si myslia, že keď nemajú v 13-14 rokoch chlapca, že ostanú navždy samé alebo podobne....ale keď holka váži slová a povie to niekomu ku komu fakt niečo cíti tak prečo nie?? Prečo povedať, že je to blbosť??
Podla mna je to u kazdeho dievcata osobytne,niektora si naozaj len domysla,ze niekoho lubi,prejde okolo nej dalsi,,cukrik" a zrazu ho miluje...aj ked to s laskou nemusi mat nic spolocne preto,ze skutocnu este nezazili.Ale niektore vedia co chcu uz v 16stich,a vedia o com laska je.
Iwqa,uplne suhlasim..........ja osobne mam tiez 14,nehovorim ze viem co je ´´prava laska´´,ale myslim si ze lubim viem,a preto lubim a trpim.................a to ci niekto dokaze alebo nedokaze lubit nezavisi od veku
Azel ma pravdu tiez si to myslim a ja mam 15 a pol a tiez som strasne zamilovana ja mam v nom proste oporu on je jediny clovek ktory mi dokaze pomoct a podrzat ma mi mame teraz rozhadzanu celu rodinu a vsetko je maximalne na picu a len vdaka nemu je moj psychicky stav taky aky je sme spolu uz dlho a milujem ho naozaj a mozem to tak povedat a nepride mi to divne
blbost,blbost a este raz BLBOST ... milovat podla mna dokaze len cca od 16-17 rokov dievca ! ! ! moj nazor lebo vidim ze tie 14 mali aj 2 aj 5 aj 19 chalanov !!! to je uz sila taky clovek v zivote nebude vediet co je laska bude stale len na bonkajsok pozerat hovadina ... tento svet uz je nenormalny ... moje slovenske heslo:Aj tieto zle casi budu niekedy Stare dobre casi
ja som nepochopila ze co je zle na tom, milovat olizovat chalanovi krk... (A) to neznamena ze chalana milujes
mam 15... a nepovedala som nikdy nijakemu chalanovi ze ho milujem... necitila som sa na to, mala som stale pocit ze... mam na to malo rokov, alebo tak nieco... (A)
ale co je zle na tom, milovat olizovat chalanovi krk?
neviem ja som zo svojim byvalim chodila dva roky od strnastich do sestnastich....a fakt som ho lubila, podla mna tu nejde o vek ale o celkovu vyspelost.....u niektorích to nechapem aj ked maju 20
Podľa mna tu ide o to, že či si tá 14 ročná robí zbierku tých najkrajších, najdokonalejších a neviem akých chalanov alebo či je naozaj zaľúbená. Lebo väčšina taká je a podľa väčšiny sa samozrejme súdia všetky. Poznám pár takých dievčat, u ktorých sa vystriedalo aj 5-10 chalanov za mesiac... vlastne dosť veľa ich poznám . Niekomu ide o výzor, niekomu o povahu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale taktiež sa mi zda divne ked ma niekto 20fotiek svojho oka v albume..
Ale keďže predtým si nevedela o tom nič, vidí sa ti aj toto moc-moc krásne. Podobne ako keby stredoveký človek zbadal starý čiernobiely televízor.
to bol len priklad že ak sa ti zda že je niekto divny tak sa treba zamyslet najskor nad sebou..
ale problem s tym nejak nemam..keby si si fotila lave oko tak to by bolo ine,to by ma nasralo ale kedže je to prave oko tak je to ok
Ja sa tiez cudujem,preco tolko maldych sa trápi stále dookola sa snzia najst lasku,bojuju o nu, stale narazaju na nezaujem alebo po case zistia,ze to bola chyba.
Kazdý sme nejak začínali, a to že 14.. ročné slečny dávajú rady ako robit chalanom dobre je na zaplakanie,ale taka je doba.
Co sme si vychovali,to máme...
Ako to zmeniť? Je to v prvom rade chyba rodicov a nedostatocnej komunikacie,dalsou vecou sme my chlapi, nadrzane svine.... mno a v dnesnej dobe rospoznat na diskoteke ze dievca ma len 14 rokov je dost tazke, a alkohol k tomu...
ale oki.. klud.. nadych vydych a ser na to.. tí hafani nejsu moji a podla mna su dost haluzní.. ale odbočili sme od temy takže od teraz už len k teme..
od teeeeeeeeeeraz
každy si prešiel tym obdobim a malokto bol odlišny..čiže divne to je ale inak je to normalne (logicky tato veta nedava zmysel ale neva )
...
muchazuchaa je to divne je..ale co narobis....su uz "BIG" girls...hehe..ser na to..
Trebalo by ich kopat az by prisli na to ze su este zasrany
a jo, mám zelené oči a nik ma nepresvedčí o opaku
-nástiek
je všeobecne známe, že dievčatá dospievajú o niečo skôr ako chlapci. v obdodí puberty sú skrátka zraniteľné, jednak čelia odporu zo strany rodičov, ktorí sa o ne boja, zakazujú im, vychovávajú a strachu, že nie sú dostatočne pekné, štíhle, nemajú top módne handričky ako spolužiačky atď.. a zo všetého najviac túžia po veľkej láske, akej sú plné filmíky a la americká stredná (roztlieskavačka plus dáky fešák). Len problém je ten- že vo veku 14-15 žiaden chalanisko nie je duševne vyspelý na "poriadny" vzťah, ak len tým slovkom poriadne nemyslíme poriadnu sexovačku (pardón za priamosť), chlapec tiež začína objavovať svoju sexualitu a tak sa slovko "milujem ťa" strašne rozmieňa na drobné, na niečo čo hraničí s páčením sa a sexuálnym vzrušením. a holka, celá natešená, že vôbec o ňu niekto zakopol, keď už nemôže mať vzťah položený na duševnej báze, tak berie aspoň tú fyzickú, aspoň niečo, aspoň sa cíti zaujímavá a má (často zdanlivý) pocit, že o ňu niekto stojí a ten niekto je jej vysneným princom, približujúci sa aspoň trochu k tej americkej predlohe...
este stastie ze ty si uz welkaa 16 rocna slecna,nie?
Ospravedlnujem sa za vyraz ale co je moc to je moc.
tato doba je v keli a toto 14 rocne dievca je toho dokazom!
ako nech si miluje koho chce ale.....
mam 15... a nepovedala som nikdy nijakemu chalanovi ze ho milujem... necitila som sa na to, mala som stale pocit ze... mam na to malo rokov, alebo tak nieco... (A)
ale co je zle na tom, milovat olizovat chalanovi krk?