jáj ja som najprv to pochopila tak, že iba taký kamarátsky..
.. ale partnerský vzťah tak podľa toho ako dávno sa rozišli, či sa rozišli v dobrom, alebo zlom a hlavne zrejme by mi aj záležalo na tom, čo povie tá kamarátka..
aj keď.. keď sa človek zaľúbi, niekedy veľmi nerozmýšľa...........
moje kamarátky zásadne chodia s ľuďmi ktorých mám už len po poznaní z videnia chuť prizabiť. no dobre, tak preháňam, nie všetky. dokonca viem o jednom čo mi je sympatický. ale len jeden!
u zien je nepisane pravidlo ze si nikdy nezacnu s byvalymi partnermi dobrej kamosky..... je to taktrochu podraz... aj ked moj byvaly bol kolosalny Kreten velmi by ma nahnevalo keby si s nim zacala nejaka kamaratka
@klaudiqaaa to pravidlo platí aj u mužov teda aspoň medzi mojimi známymi, no čo ak sa do mňa zamiluje a ja do nej, mám ju poslať doriti len preto že kamarát nevie prekúsnuť rozchod sňou...?
Vedela, ale nechcela. Väčšinou sú to ľudia, o ktorých by som nemala záujem, ale keby sa náhodou pritrafilo... nechcem si to ani predstaviť. Už teraz počúvam dosť výčitiek preto, lebo sa s jedným kamarátim.
asi máš pravdu a určite by som mu to nespravil za zády, opýtal by som sa ho nato a myslím si že ak je kamarát nevadilo by mu to, no opak je pravdou, keď som sa o tom bavil z jedným kamarátom jeho odpoveď bola, dotkni sa jej a hlavu ti odrežem... no potom som mu vysvetlil že to nieje nič proti nemu a keď ju tak miluje predsa chce aby bola šťastná a vtedy zmenil názor...
O!krem toho som bola v situácii, keď moja kamarátka chodila s mojim bývalým a je to...dosť nepríjemné, je to taká ošemetná záležitosť. Môj vzťah s ňou to nijako neranilo, ale určite jej pocit, že ten chalan už niečo mal so mnou nebol príjemný, nehovoriac o tom, že ani on sa asi necítil trikrát najlepšie, keď sme boli niekde spolu všetci traja (lebo ja som poslala k vode jeho a asi to až tak úplne neprekúsol)...avšak bohvie, už mám viac rokov a skúseností za sebou, mne by asi nevadilo, keby nejaká kamoška chodila s mojim ex (okrem jedného, lebo to by mala za trest), ak by s tým nemala problém ona...dokonca jednej by som môjho ex chcela dohodiť Ale ja by som asi bývalého po kamoške nechcela, ani keby mi to ona "odobrila". Neviem. Nebola som v takej situácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uz sa stalo, ja som zbierala omrvinky a uz aj kamoska po mne
tym ze sa clovek casto pohybuje v rovnakom kruhu ludi, si partnerov vystriedaju pomerne bezne, nikto z toho nerobi vedu
inak ja som take prasiatko a rad preberam kamosomm frajerky
.. ale partnerský vzťah tak podľa toho ako dávno sa rozišli, či sa rozišli v dobrom, alebo zlom a hlavne zrejme by mi aj záležalo na tom, čo povie tá kamarátka..
aj keď.. keď sa človek zaľúbi, niekedy veľmi nerozmýšľa...........
aj tak si myslim ze taketo pary vznikaju vacsinou z dovodu ze si niekto potrebuje nieco dokazat
asi máš pravdu a určite by som mu to nespravil za zády, opýtal by som sa ho nato a myslím si že ak je kamarát nevadilo by mu to, no opak je pravdou, keď som sa o tom bavil z jedným kamarátom jeho odpoveď bola, dotkni sa jej a hlavu ti odrežem... no potom som mu vysvetlil že to nieje nič proti nemu a keď ju tak miluje predsa chce aby bola šťastná a vtedy zmenil názor...