Včera som pozerala pekný film Pevné puto (The Lovely Bones) o takom dievčati, ktoré zabil jej sused a ono to bolo také smutné...
A teraz som akurát dopozerala tiež pekný film I Am Sam ...o jednom mužovi čo bol retardovaný a mal dcérku a tú mu chceli zobrať a on nemal ani peniaze a...taký pekný film to bol...
A ešte The Million Dollar Hotel...nádherný film
Neviem, či sú ako ten uvedený film, pretože ten som nevidela, ale tieto čo sú tu sú naozaj pekné (aspoň podľa mňa) a pri všetkých troch som si poplakala :/
väčšina mojich tipov bola spomenutá vyššie ale ešte napríklad Večný svit nepoškvrnenej mysle, ale odporúčam aj Donnie Darko,Big Fish,Requem for a Dream...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A teraz som akurát dopozerala tiež pekný film I Am Sam ...o jednom mužovi čo bol retardovaný a mal dcérku a tú mu chceli zobrať a on nemal ani peniaze a...taký pekný film to bol...
A ešte The Million Dollar Hotel...nádherný film
Neviem, či sú ako ten uvedený film, pretože ten som nevidela, ale tieto čo sú tu sú naozaj pekné (aspoň podľa mňa) a pri všetkých troch som si poplakala :/
lovely bones je super film!!! ja som z neho nechápala, proste super vecička...
a ja mám v šuflíku tri filmy, ktoré si NEMÔŽEM POZRIEŤ, pretože mi nejde notebook :/
všetko super psychologické drámy