@kosmiklove prečo myslíš? ja napríklad mobil skoro vôbec nepoužívam, nemám potrebu každú hlúposť čo ma napadne ihneď riešiť cez mobil alebo len-tak s niekým vykecávať, bez problémov si počkám na to, kým daného človeka stretnem alebo s ním komunikujem večer cez e-mail alebo chat.
Dá sa povedať, že skoro vôbec z mobilu nevolávam, mám radšej osobnú komunikáciu alebo komunikáciu cez internet.
Na mobile si cením iba ak budík, kalendár, hodiny, fotoaparát, tá funkcia, že slúži aj na volanie mi skôr prekáža.
keby si kúpim náramkové hodinky, klasický budík a dajaký prehladný kalendár tak by som bez neho vydržal aj pomaly na stálo... telefonovanie využívam len občas.... a navyše momentálne mám taký telefón že to ani foťák nemá 3510i , ale stačí
Samozrejme, že mobil stále nosím, ale keď ho zabudnem tak nejdem umrieť. Viem si predstaviť, že by som ho nenosila, aj keď potom by som musela nosiť hodinky
v piatok cestou do BA som asi minutu nemohla najst mobil v taske a potom som tak rozmyslala, ze co by som robila, keby som si ho zabudla. v dobrej prdeli by som bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale bola som cez leto dva týždne bez neho a bolo to krásne
(pritom to ale nebolo nikde na chate, bola som doma a normálne som fungovala s povinnosťami, len baterka kaputla, no čo
pc,internet, to je uz ina kava
Dá sa povedať, že skoro vôbec z mobilu nevolávam, mám radšej osobnú komunikáciu alebo komunikáciu cez internet.
Na mobile si cením iba ak budík, kalendár, hodiny, fotoaparát, tá funkcia, že slúži aj na volanie mi skôr prekáža.
zas mas pravdu.. tiez nenosim hodinky..a kto by ma budil kazde zasrane rano?
ok.. neviem si predstavit zivot bez neho..
no nemiluj toho uja....
ja mam zas totok =P
ooooch áno. také gitara na úvod, to je nekonečný balzám na dušu ale pri hentom by som sa teda už vôbec nezobudila....
Možno som čudná, ale nemám rada komunikáciu cez telefón a dosť sa jej vyhýbam, ak je možnosť, radšej riešim záležitosti osobne alebo cez internet.
tuto som mal asi jeden a pol roka bez prestavky.. uz som z toho chytal halucinacie.. pocul som to aj, ked bol mobil vypnuty..a hocikedy cez den...