Cauko, vo stvrtok chystame u nas na byte trochu vacsiu party, asi 70 ludi plus nejake kapelky - bude tam dost veganov a vegetarianov, tak sa obraciam na lud, co je chutne vegan party jedlo? Urcite budeme robit falafel, nejaky naan s roznymi dipmi a ovesne
Skús spraviť nejaké "vegánske" jedlá na bravčovej masti, uvidíš že tak dobre sa ešte nenajedli.
A teraz bez srandy... Med nie je vegan, ale s agáve sirupom by som to určite nenahrádzal... Je to väčší bordel než biely cukor.
Takže asi by som použil nejaký kokosový/hnedý (stále lepšie ako agáve).
@salora@narazuvzdornaa@nikkaaa to budu tri byty, na kazdom iny stage, kapely u nás, vedla jamy a druhé vedla asi nejaky DJs ... kamarat ked robieval koncerty sam, tak mu tam chodilo nejak 30-40 osob a boli celkom vyhlasene v urcitych kruhoch ... a teraz to dali dokopy s nasou susedou, ktora tiez robi vyhlasene akcie bude to veľké.
@cobra to su vsetko velke byty, nas konkretne 113 m2
@narazuvzdornaa jo a este ze slane tycinky a cipsy vacsinou obsahuju palmovy olej, ktory odmietam podporovat a dat 3e/krabicka Pringles pre tolko ludi by ma asi zruinovalo
za ostatne tipy tiez vdaka, ale prosim, PARTY jedla .. varit kase, cestoviny a gulase asi nie je celkom vhodne a bezpecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mrkvové muffiny a guláš. Samozrejme vegan
A teraz bez srandy... Med nie je vegan, ale s agáve sirupom by som to určite nenahrádzal... Je to väčší bordel než biely cukor.
Takže asi by som použil nejaký kokosový/hnedý (stále lepšie ako agáve).
(teda okrem fakt občasních prípadov, ked je niekdo nan fakt alergický, abo mu nerobí dobre..)
by som sa zvysoka..
aj na tie ich vegan -nevegan..
nom nom
» www.stream.cz/menupodlekoko/1...
A hummus je taky party dip
A veď normálne čipsy a slané tyčinky
@cobra to su vsetko velke byty, nas konkretne 113 m2
@n0win0u @airotciv vdaka!
@narazuvzdornaa jo a este ze slane tycinky a cipsy vacsinou obsahuju palmovy olej, ktory odmietam podporovat a dat 3e/krabicka Pringles pre tolko ludi by ma asi zruinovalo
za ostatne tipy tiez vdaka, ale prosim, PARTY jedla .. varit kase, cestoviny a gulase asi nie je celkom vhodne a bezpecne
a ako sa hovorí, certifikátov si viem vytlačiť plnú prdel