No ináč n to veganstvo som sa dala hlavne preto že nemôžem mlieko a mliečne výrobky...len ich náhrady vajíčka tak isto nie a z mäsa smiem len niektoré druhy sama ani neviem presne ktoré to sú takže je pre mňa praktickejšie nejesť ani mäso vôbec
mozes pouzivat aj amaranthovu, kokosovu alebo ryžovú muku, kupis ju normal aj v supermarkete, ak si celiaticka, mozes poziadat o prispevok, muku na re recept a upiect chleba je hadam to najjednoduchsie
@mefistofel tazko povedat... ked ani sama poriadne nevie, co moze a co nie moze to byt aj kombinacia viacereho... ale pokial je hist. intolerancia, nemoze skor len mliecne vyrobky probio a syry, vaj. zltky sa daju v pohode, aj muka sa moze konzumovat ale kvasnice nie... mne ju zistili pomerne nedavno, resp. sa zacala u mna prejavovat, nesmiem hlavne liberatory (banany), jahody, paradajky... ale to je v podstate u kazdeho individualne, takze by to chcelo hlavne navstevu lekara... no kukuricnou mukou a pod. mukami sa nic nepokazi...
@salora akože tak viem čo čo smiem a čo nie...len pri tom mäse mám zmätok
A úprimne keby tu píšem celý zoznam vecí čo môžem a čo nie tak nad tým strávim asi aj polku dňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- 1,5 kg vegana
- 50dkg kukuričnej múky
Všetko zmiešame a pečieme
» urobsisam.zoznam.sk/recepty/ako-si-...
a ak to chces piect pravidelne, kup si pekarnicku, je to jednoduchsie, rychlejsie a aj usetris
» soucitne.cz/recepty...
ale neviem či tam nájdeš taký chleba a sám som to ešte nerobil, lebo kukurica veľmi nedrží pokope a či možeś aj kvasnice.
A úprimne keby tu píšem celý zoznam vecí čo môžem a čo nie tak nad tým strávim asi aj polku dňa