Psy sú mäsožravci. Jasné, že pre neho nie je bohviečo, keď žere tie hnusné mäsové balíčky plné chémie, ale určite mu to ublíži menej akoby som mu mal vyradiť mäso z jedálnička.
Pes je mäsožravec, nech jem a kupujem čokoľvek, nebudem mu odopierať to, čo je pre neho prirodzené... a keď nechcem podporovať obchodáky, ktoré ho majú od neviemkiaľ, tak mám predajňu z domácich chovov, kde je to drahšie, ale prečo nie.
No ja už som videla psa jednej vegánky, čo ho kŕmila vegánskymi granulami a dusenou zeleninou či ryžou. Ale pes vyzeral spokojný Sama som názoru pes=len maso...
zaujímalo by ma akoby taky had reagoval na to keby dostal namiesto myši hlávkový šalát
a navyše taký pes, ježiš už mám reči ako agresivny vegan, má chrup mäsožravecký ... čiže aj keď nehovorím že to nie je vylúčené, tak je pre neho OMNOHO ťažšie konzumovať rastlinnú stravu...
hlavne by som chcela vidieť človeka žviachať surové maso ako by to dokázal, čo pes dokáže (mám na mysli normálneho psa nie čivavu)
Tak ked vegán kupuje mäsitú stravu pre zvieratá tak tým vlastne podporuje produkciu mäsa a to si potom zrovna môže dať aj on. Takže to mi nejak nejde dokopy.
a hej sú ludia ktorí krmia napríklad psov čisto len zeleninou
Sú aj veg granule pre zvery,sú aj psy čo žijú na veg strave a je im fajn,sú aj mačky čo ti radšej ukradnú zeleninu než mäso..... proste nech si každý uváži. Ja budem ale svojho bulíčka barfovať
@obliviate no však toto, a práve preto ma to zaujíma, že ako to vlastne riešia a či vôbec je človek čo krmi mäsožrave zviera vegetariansky...ale ako čítam komenty tak zjavne ano
jedia vegetariani gumene cukriky, torty a kolace so zelatinovym stuzovacom ci zelatinou? to by mna zaujimalo pretoze to je zo zvierat tiez. a potom:
prehltaju veganky ?
Psy sú síce mäsožravci, no niektorý ľudia ich kŕmia vegetariánsky. Potom keď idú na kontrolu k veterinárovi, nestíhajú sa čudovať že akú má pes dobrú kondičku a výborné výslerky. Aj z vlastnej skúsenosti
Nie jasne ze nie ved by a mi hnusilo dat to mojmu zlaticku do misky uz len ked idem kupit granule tak cim skor prec od tych susenych usi a kopytok a netusim este akych hnusnych smradov
ja vzdy zijem v takej bublinke kde mam svoj nazor a potom dojdem na birdz kde niektori ludia popieraju uplne zdrave myslenie a vzdy som z toho taka vykolajena ze aj taki ludia existuju...ugh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ako vážne?
@narazuvzdornaa ano važne ja viem , mne samej táto otázka príde divná... ale ludia sú divný tak by som sa nečudovala keby sa niekto taký našiel
Nemas zaco
a navyše taký pes, ježiš už mám reči ako agresivny vegan, má chrup mäsožravecký ... čiže aj keď nehovorím že to nie je vylúčené, tak je pre neho OMNOHO ťažšie konzumovať rastlinnú stravu...
hlavne by som chcela vidieť človeka žviachať surové maso ako by to dokázal, čo pes dokáže (mám na mysli normálneho psa nie čivavu)
čiže keď som mala tak granule
a hej sú ludia ktorí krmia napríklad psov čisto len zeleninou
objavila som niečo, čo je asi odpoveďou na moju otázku... len som tak trochu dúfala že toto fakt nebude existovať
» www.vegakrmivo.sk/...
prehltaju veganky ?