@sumivybanan jednoducho musis si ist k operatorovy ju zaktivovat takze aj tak budes musiet tam ist a aj ked kupis v tescu a aj inde, furt musis ist tam s obcianskym a zaregnut
@niktozaujimavy hej je to možné, len osobne si pamatam situaciu ked pobehovalo po meste o2 a daval isimky za euro, a pamatam si že normalne ich predali a sa mi zdá že ja som si normalne iba orzbalil tu simku a aktivoval jednoducho cez sms, a to bolo všetko..... :ehm: ale možno sa mi to iba marí, čiže neviem..
@sumivybanan urcite nie, to by porusili zakon, ani cez telefon lebo tam ti pani povie aby si postou riesil udaje snimi, existuju ciste karty tie su bud neregistrovane alebo su na niekoho koho si vzivote nestretol ale to uz je o inom, nehovoriac o tom ked ju chces normalne prihlasit na seba, musel som cestne prehlasenie atd.
@kosmiklove tak nech si zavola a zisti jaky si kokot a co pises za picoviny, jasne ti tam povie ze mas poslat udaje, si volal picu a robis zo seba kokota, hlavne pred tymi co tam volali, si zavolaj a uvidis, strasne si jebnuty
@kosmiklove este raz, legalne sa neda karta aktivovat bez udajov, ty si magor? jasne ze na karte je napisane aby si zavolal cislo ty dement ale tam ta velmo rychlo daju do obrazu, jasne ze si tam nevolal lebo by si netrepal kokotiny, ale co od magora ako si ty mozem cakat.
@niektozaujimavy tak este raz. to ze bez osobnych udajov sa neda simka legalne aktivovat to ano. ale tie im asi mozes nadiktovat aj cez telefon. bol k tomu este nejaky overovaci kod na zaklade ktoreho si overili ze si to ty aby si im nemohol nadiktovat picovinu.
ak tebe niekto na tej linke povedal ze sa to tak neda tak to bola dalsia jebnuta osoba ako ty ktora tam nema co robit. a takych ludi je plno zamestananych aj u inych operatorov...
ci comu este nechapes? aha uz je dost hodin. trocha ti to vynechava. prepac zabudol som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak tebe niekto na tej linke povedal ze sa to tak neda tak to bola dalsia jebnuta osoba ako ty ktora tam nema co robit. a takych ludi je plno zamestananych aj u inych operatorov...
ci comu este nechapes? aha uz je dost hodin. trocha ti to vynechava. prepac zabudol som