Predstavte si,že ste v skupine ľudí/partii- najmladší. Nejakým spôsobom sa stane hlavnou témou práve vek. A len tak zo žartu sa začne spomínať,že ste ešte mláďa. (nie v zlom).
Hlavne ide o to, ako ďaleko zájde ten vtip. Pred len je to pravda, a nemám problém požartovať o tom s ostatnými, ale keď sa ma tým niekto vyslovene snaží umlčať alebo uraziť, buď som ticho a do konca života tých ľudí verejne hejtujem, alebo sa dôraznejšie ohradím.
neviem co na tom treba odbijat, ked je to pravda. a nemysilm si, ze to nejako dlho vydrzi tym ludom to stale spominat, ak hej, tak to si potom treba doniest raz tupy noz a hrdzavy drot do roboty a troseno im sibrinkovat pred tvarami s tym a kricat nech ti zedia nohy
VKUSE to zažívam každý deň, pracujem v kolektíve ľudí od 24 do 35, vačšina má okolo tých 30.. a ja mám 19 a každý deň si z toho robia srandu, ale nemám potrebu to nejako odbíjať
ked som niekde najmladsia, beriem to ako svoju vyhodu. ked som najstarsia, tak o tom nevravim, aby o tom ostatni nevedeli. ale v podstate cely zivot tajim svoj vek, kedysi preto, lebo som bola primlada, dnes preto, lebo som pristara.
som vždy všade najstaršia a vždy im to poviem, a vždy si z toho všetci robíme srandu ale ja zas vyzerám strašne mlado, takže to vo veľa prípadoch nie je účinné
spravidla som takmer všade najmladšia ale nikto si to nevšíma lebo nevyzerám. a tiež nemám stupídnych známych aby si robili piču z toho že som najmladšia
myslím že to nieje až tak o veku... v podstate mne by to bolo asi aj jedno aj keď byť najstaršou nieje zase výhra ... len raz sa mi stalo že hovorila učiteľka že videla na FB že som mala narodeniny a že koľko som mala ja že 17 a jeden chalan na mňa len tak pozeral že asi nevyzerám alebo neviem prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a vždy si z toho robím srandu aj ja
nie urážlivo
abo kamosovi ked mal este len 27 tak sme mu hovorili,,, no co ty 30-rocny kkt'' samozrejme zo srandy..
a potom tie vtipky o tahani kacera a tatrovke,abo o mlieku na brade (a zase na tu hlasku,uz zas ina hlaska o tom ''mlieku'' na brade )
takze v pohodke vsetko
A dúfam, že keď starším kamošom zvyknem hovoriť, že sú starí dedovia, že im to neprekáža