@viittoo že sa dievča veľmi rýchlo sklame, alebo je zaostalé, alebo chalan preskočil detstvo.
čo sa týka nejakého hodnotenia dobré/zlé/normálne/nenormálne, nevidím dôvod to z takéhoto hľadiska hodnotiť. zvláštne mi to pripadá len z toho dôvodu praktického, opísaného v prvej vete. inak som videl už aj ...vekovo vzdialenejšie vzťahy.
@13 tiez si myslim. Hej znie to vela ze 24 ale na niektorych ludinby ste to ani netipovali. Napr ja mam 22 a nie ze sa na ten vek absokutnw necitim ale ani by mi ho nikto netipoval. Vek je len cislo. Biologicke starnutie je u kazdeho individualne. ide o to kolko ma kto odzite. Su 15ky co toho zazili ovela viac ako ja.
myslim si o tom len to, ze zeny starnu rychlejsie a horsie ako muzi. samozrejme az od urciteho veku, ale nech sa potom slecna (vtedy uz bude asi pani) necuduje, ked ju on nech kvoli novej 24-ke.. ak to do takeho stadia vobec vydrzi.
načo riešiť stále dookola vek medzi partnermi?... ak to danej dvojici nevadí, tak to nie je žiadna prekážka a ak nad tým uvažujú a prehodnocujú.. tak asi nie je niečo v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čo sa týka nejakého hodnotenia dobré/zlé/normálne/nenormálne, nevidím dôvod to z takéhoto hľadiska hodnotiť. zvláštne mi to pripadá len z toho dôvodu praktického, opísaného v prvej vete. inak som videl už aj ...vekovo vzdialenejšie vzťahy.
ze ja by som taky vztah nechcela, ale ze ked chces ty, tak nam to moze byt tak jedno
A ona nie je zaostalá a on nie je zajačik ani nepreskočil detstvo... Je inteligentný, zodpovedný, gentleman...
Takze si myslim ze na tom nic nieje.
pohoda