pred pol rokom by som dala s určitosťou 3....teraz keď som stretla človeka, ktorý je starší o 4 a pol by som vedela dať aj tie 4 či 5...takže nehlasujem lebo by som sa nerozhodla...
ako dôležité je či ma má rád a pokiaľ to nie je ozaj nejaký obstarožný pán, ktorý balí mladé dievčatá na bankové konto, tak nemám problém ani s 30 ročným
@millieandrea Aj ja vyzerám mladšie ako na mojich 24. Stalo sa mi také že keď som bol pred pol rokom na stavbe boli tam robotníci čo špekulovali keď trebalo nosiť betónove záťaže že sú ťažké, tak sme sa s bratom podujali že ich nanosíme. Ako sme ich nanosili všetky posmievali sa nám a nechceli veriť že tie betóny nosíme s ľahkosťou ale že nás skoro polámalo, tak som im povedal že mi niesme jak oni padavky detičky zo základky. Jeden nato vybehol že, "Ta ty čo chceš ty mi tu budeš niečo hovoriť čo ledva 18 máš, keď vôbec máš." Ja som mu len toľko povedal že či vie koľko ja vôbec rokov mám keď som mu povedal že 24 tak len kukal z vypúlenými očami. Potom som sa opýtal koľko má on a on povedal 23. Netak som sa smial ta toten vyzeral možno na 28.
ono to nie je o veku ako takom. moj byvaly bol o 12 rokov starsi a myslim, ze nam to celkom fungovalo, ALE zatial co ja som chcela zit svoj normalny zivot, on zacal trepat o svadbe a detoch. samozrejme nie hned, ale po roku. tam to medzi nami skoncilo, ja som mala 16 a ine plany a nie si s nim zakladat rodinu.
moja terajsia laska je odo mna starsia "len" o 9 rokov, ale zatial som ziaden "generacny" problem nezaznamenala. na svadbu a deti mame rovnaky nazor a to je presne to, na co narazam, ze nie je podstatny vek, ale podobne nazory a zivotne hodnoty. a tie sa casto v roznych generaciach lisia.
@4lex čo nepovieš... ty keď budeš mať 30 dajme tomu, bude ti jedno že tvoj chlap býva u maminy ktorá ho stravuje a má na účte velkú nulu ? samozrejme že ta bude priťahovať jedine niekto zabezpečený.
Vyzorovo je este aj 35rocny vphode ale tahsie by bolo najst takeho co by sme mali aj spolocne zaujmy s takym vekovym rozdielom. Ideal medzi 26-30 rokov.
@jemino mal 27. mne by ani nevadilo, ze chcel rodinu, ale mal mi to povedat hned na zaciatku, ze som prilis mlada a ze on ma ine plany. nie sa na mna rok usmievat a potom vyrukovat s poziadavkou na deti. nemal sa davat dokopy s mladym dievcatom. myslim, ze tu pochybil on a nie ja. ved aj ty sam pises, ze by si nechcel mladsiu. mal sa nad tym aj on zamysliet.
@4lex ja myslim, ze to nie je len o konte a nejakej vypocitavosti, ale vzdy to tak bolo, ze muz bol hlava a zivitel rodiny. je to tak aj v prirode, samicky si vzdy vyberaju partnera farebnejsieho, vacsieho s vacsim hniezdom.. to preto, lebo hladaju najlepsie podmienky pre svojich potomkov. to iste plati aj u ludi, sice uz sme trosku dalej od zvierat. kazda zena sa snazi zabezpecit co lepsi zivot pre svoje deti a preto prihliada aj na finance zazemie partnera.
bohuzial dnes je to skor o tom, ze zeny sa chcu mat dobre a nerobia to kvoli buducnosti deti, pretoze castokrat tie zeny ani deti nechcu.
@silanova ano, myslim, ze som mala mat viac rozumu a nieco take od neho ocakavat. lenze kto by predpokladal, ze muz, ktory miestami nedokazal uzivit ani seba si chce zalozit rodinu s dievcatom, co este nema ani maturitu? a ocakavat, ze sa o nas postaraju moji rodicia je trochu drze a trufale.
@silanova ano, mali sme obaja viac pozerat na buducnost uz od zaciatku, popripade sa ani nedavat dokopy. kto by ale cakal, ze muz co miestami nedokazal uzivit ani seba si chce zalozit rodinu s dievcatom, co ani nema maturitu? a ocakavat, ze sa o nas postaraju moji rodicia je trosku drze a trufale.
@jemino on mi v jeden krasny den povedal, ze sa ma nebude na nic pytat a ze mi urobi dieta. necakal, ze sa do toho budem hrnut. az mi ide mraz po chrbte, ked si na tie slova spomeniem.
@cicatrix ja zas poznám opačný prípad , kde bol dosť veľký vekový rozdiel,a tam baba tvrdila, ako ona už chce rodinu a deti a svadbu hlavne a miluje ho a bla bla bla,potom sa jedného pekného dňa zobudila a zbalila.a vo výsledku si to ešte odniesol on, stým, že ona predsa musí žiť vlastný život a on na ňu tlačil...proste..každý človek sa vyvíja , ide o to, či partneri smerom k sebe, ale ak niekto vstúpi do vzťahu tak by mal mať aspoň niektoré veci ujasnené sám v sebe , ale aj mne sa stalo, že som sa zaľúbila, prehliadala varovné signály , lebo to sa zmení,houby ale podľa toho čo píšeš , 10:56 tak je tvoje šťastie, že nie ste spolu
@silanova zamilovany clovek je slepy, to je asi normlane. je to velke stastie, ze nie sme spolu, lebo odkedy sme sa rozisli som stihla zmaturovat a dostat sa na vysnivanu VS a ani si nechcem predstavit, ze by to bolo inak.
@creeson tu ale nejde o to, ako vyzera na pohlad podstatne su jeho tajne schopnosti. bohuzial pri 10cm sa malokedy zazraky konaju, preto su zeny pri pohlade nan dost skepticke.
@cocca-colla Tak to asi budem holkam zatajovať svoj vek Keď takej 15-nastke nepoviem že mám 24 ani si nevšimne že to nieje pravda. Na narodeninách: Koľké narodeniny oslavuješ?? A čo ja viem koľke hlavne že chľast teče
To ja osobne...by som mladšie dievča nechcel. Radšej by som bol sám, ako byť s nejakou mladšou neinteligentnou trubkou. Viem že aj mladšie dievča vie byť inteligentné. Ale neviem. Zvykol som si mať ´´rovesníčky´´ poprípade staršie. A už len aj z toho dôvodu že pokusy s mladšími dievčatami dopadli vždy katastrofálne.
Moje dievča je rovnako stará ako ja. Teda ak nerátam že je o 4 mesiace staršia.
No, ja neviem, ale mne to fakt nevadí. Som schopná tolerovať aj o 10 rokov staršieho, pokiaľ ja by som mala napr 24 a on 34, vtedy by mi to asi nevadilo.
Ja mám momentálne priateľa,ktorý je odomňa starší o 8 rokov.... A uprednostňujem starších chalanov už iba kvôli tomu,že vedia,čo chcú a vedia ako sa majú k babe správať...
Si prejdi zoznamky ... 25 rocna hlada ... od 27 do 35, do 47 ... a podobne. a potom si pozri pomer uzivatelov v niektorej vekovej skupine. v aktivnom veku pripadaju na kazdu mraky chlapov.
@63 tak to maš pravdu. ak 35 ročny chlap dostane ponuku na zoznamenie od 25 a 35 ročnich, myslim ,že si vyberie tu 25 ročnu ja mam vekovo seberovnu ale nejako to už neriešim takto vyšlo
ja mam o 4.. kedysi to bol vacsi problem ale teraz ani nie.. uz sa to vyrovnalo kedze ja uz mam skoro 20 ale obcas sa tak poskriepime no on uz sa chce vydavat a ja este len teraz som zmaturovala ale tak nevadi
ale stale nemozem pochopit ze mu nevadilo ked som mala 15rokov so mnou chodit ja by som asi nechodila s nikym tak mladym
A tak medzi mnou a priateľom je 10-ročný rozdiel a v pohode. Možno nie všetci,ktorí sú v rovnakom veku ako ja,sú takí blbci než akí sa nachádzajú v mojom okolí,ale akosi ma odpudzuje chodiť s niekým rovnako starým ako ja.
@jemino - zlatokopky sú jedna vec, ale to, čo píšeš - že dievča má 30 a chalan je závislý na rodičoch a nemá žiadne peniaze... tak že ju to zrovna nenadchne... to je asi celkom prirodzené. Nepríde mi úplne OK chodiť v 30tke s niekým, kto je závislý na rodičoch. Prezrádza to nezrelosť a nezodpovednosť a to sú pre väčšinu žien (a ľudí všeobecne ) asi dosť veľké negatíva, nie? Nedokazuje to ale, že ženy, ktoré takí chlapi nepriťahujú, zaujíma LEN bankové konto. A neznamená to ani, že ženy = zlatokopky, znamená to, že finančná sebestačnosť je v takom veku tak trochu... očakávaná a mala by tam byť (pokiaľ nie je žena na materskej, tak aj u nej, nehovorím len o mužskom pohlaví ). Ďalšia vec je, že keď si chcú muž a žena založiť rodinu a chcú mať deti, bolo by celkom namieste, aby ten muž mal nejaký príjem - na materskej sa dá niečo zarobiť, ale nič valné to vo väčšine prípadov nebude, ak sa tá žena chce svojmu dieťu nejak reálne venovať. (A pokiaľ nie, ... hmm. what's the point?). Takže nemám rada, ked sa takéto veci ženám vyčítajú - je to dosť biologicky odôvodniteľné si myslím
@creeson ( zenit nie vydavat som sa pomylila no ja by som sa vydat chcela a aj skoro, a myslim ze by sme sa nerozviedli kedze uz dost dlho sme spolu a vsetko mozne sme si uz spolu preskakali.. len neviem ci uz teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
moja terajsia laska je odo mna starsia "len" o 9 rokov, ale zatial som ziaden "generacny" problem nezaznamenala. na svadbu a deti mame rovnaky nazor a to je presne to, na co narazam, ze nie je podstatny vek, ale podobne nazory a zivotne hodnoty. a tie sa casto v roznych generaciach lisia.
Vidíš? preto som nikdy nechcel mladšiu ako... povedzme 27
30 a viac ročný, to už je na zamyslenie
bohuzial dnes je to skor o tom, ze zeny sa chcu mat dobre a nerobia to kvoli buducnosti deti, pretoze castokrat tie zeny ani deti nechcu.
stavim sa ze tuto anketu zalozil nejaky stary dedo
Moje dievča je rovnako stará ako ja. Teda ak nerátam že je o 4 mesiace staršia.
ale stale nemozem pochopit ze mu nevadilo ked som mala 15rokov so mnou chodit ja by som asi nechodila s nikym tak mladym
Mne by 15-nástka nevadila mladé mäsko
Kam sa všetci hrabú so sobášom to ja nechápem veď to je len formalita. Asi aby sa potom mohli rozvádzať
A tak medzi mnou a priateľom je 10-ročný rozdiel a v pohode. Možno nie všetci,ktorí sú v rovnakom veku ako ja,sú takí blbci než akí sa nachádzajú v mojom okolí,ale akosi ma odpudzuje chodiť s niekým rovnako starým ako ja.