Noa,podla mna 3-4 roky je najlepší Chalan sa vtedy správa ako chalan a nie ako malé decko Asopn sa zaujíma o teba a nie iba o jeho futbal alebo podobné detské chalanské činnosti
to podla mna zalezi od veku...mne by to bolo napriklad trapne keby som bol s neakou 14 slecinkou to by som musel byt fakt zufaly..ale ked si predstavim neakeho 30 rocneho s 26 rocnou zenou tak je to v pohode si myslim..
ak si všimneš trochu nižšie anketu, tak bývajú aj väčšie rozdiely, avšak tiež treba pozrieť na svoj vek koľko máš ty rokov.. je iné ak si o neviem kolko staršieho partnera v 15 a ak v 18 napríklad.. pri tvojom veku je to diskutabilné či to vôbec bude partner lebo partner je partner, frajer je frajer, pochybujem že si dosť vyspelá v 14 na to, aby si už mala partnera
Keďže dievča mentálne dospieva cca 2-4 roky skôr ako chlapec tak myslím že práve to je ideálny rozdiel lebo si budú lepšie rozumieť...ale nieje to pravidlo. Sú samozrejme aj výnimky, ktoré to, ako sa hovorí, potvrdzujú.
fuu teraz je spolu aj 20ročny s 40 ročnou alebo 40 ročny s 20 ročnou.. takze neni ocom.. ale tak ked moja mama moze byt od oca o 7 rokov mladsia tak sa riadim tym! alenie stale hej.. hm toje taka hranicA ale tak 3-5 este vpohode si myslim ale teraz uz je fakt vsetko mozne minule som videla napirkald taku 16 ročnu asi z 13 ročnym ..a tomi prislo zas smiesne D aleto asi preto lebo som ich poznala zo zakladky ...
Ja mám 20 rokov a mám o 20 rokov staršieho partnera. Nevadí mi to. Milujem ho! Sme spolu už od mojich 16-tich! Máme spoločné záujmy a záluby. Plánujeme spoločnú budúcnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a podľa mňa na veku nejak ani nezáleží... hlavne, aby si rozumeli a aby sa mali radi..
ale samozrejme, je to trocha divné, ak by nejaký 18-ročný začal chodiť s 12-ročnou. a podobne..
mňau
no a ideálny je tak 5rokov..
toť asi tak kategórie....