@melinkaxd no ja mat dceru a ta by mala 14 a prznil by ju daky 20+ tak najprv zabijem jeho a potom ju..strnastrocne by sa mali aktivne venovat maximalne tak domacim uloham a mozno legu a nie aby nevyvinute decko trtkalo alebo co..a pochybujem ze dvadsatrocni si pockaju kym bude plnoleta aby zacali so sexom neskor
tak neviem no ... mladsie pre mna nie su vyzva .... poznam jeden pripad kde 23 rocny riesi 17 rocnu a jeden kde 22 rocny riesi 15-16 rocnu ..... neviem mne to pride take ..... kus smiesne .... to sa ani nemuseli chlapci velmo snazit .. sak taka mlada ti podlahne jak nic .... cize pre mna osobne nezaujimave ..... no ale ked sa luuuubia ich vec ....
a 17 a 21? môj otec chodil na strednú keď moja mama nastúpila do zš a teraz mi to príde uplne normálne.. proste nikdy som sa nezamýšlala nad tým rozdielom. ale asi to bude tým že môj otec aj v 50 vyzerá celkom mlado
ja poznám dvoch chlapcov..21 a 23-ročného, ktorí išli po 14-tkach...že oni nevyzerajú na 14 a bla bla...mne osobne príde toto moc..ja som sa v 14-tich hrávala ešte a nie riešila nejakých chlapcov...a som názoru že len chlapec ktorý si nevie nájsť seberovné dievča..aspoň primerane...tak len takí pôjdu po tak mladých dievčatách...pri 14-tich mi síce ide skôr do úst slovo deti ako dievčatá..
+-5 rokov beriem ako rovnaký vek... samozrejme pri dospelých ľuďoch, tj keď majú obaja po cca 20ke (i keď pri -5 rokoch by som sa cítila už asi trochu zvláštne
pici ludia, pred 5 rokmi nikto nikdy nepovedal: `on riesil s nou, ona riesila s nim, riesili spolu`.... co s tym slovom mate, ste mentalne postihnuti? To uz neviete povedat pol vety bez toho, aby sa tam nachadzalo `riesit`? Fuj, rakovina...
@micenzo ver tomu, že aj v dnešnej dobe sa nájdu chlapi čo majú 20+ a sú ochotní počkať so sexom kým ich mladšia partnerka bude chcieť aj pár rokov... to, že ty by si nebol schopný neznamená, že aj všetci ostatní
@rothschild v mojom okolí čo si všímam skôr podľahnú tie staršie (rozumej 20 a viac) ako mladé ... mladé sú možno síce naivné .. ale skôr majú zábrany v sexe, v tom aby hneď skočili s chalanom do postele.... ako niektoré staršie, čo majú už všeličo za sebou a neberú to ako niečo "sväté" na čo treba čakať .. česť výnimkám... takže nehádž všetkých do jedného vreca
@delpurr a ty co riesis? tema je uplne o dacom inom nez o slove..a pred apr rokmi nebolo ani ziadne "pici" na zaciatku vety
@estrella5 no neboj sa mna mladsie nevzrusuju skor naopak..ale mam v okoli ludi co aktivne priahnu po mladych a je mi z toho nagrc..a pochybujem ze sa zabuchne dvadsatrocny len tak do dakej strnastky a este bude cakat x rokov kym bude plnoleta to neni film..
ak sa zoberie vzťah 12 ročnej a 18 ročného, tak je tam tých 6 rokov podľa mňa dosť veľký vekový rozdiel, ale ak je dospelá 20 ročná žena s 26 ročným mužom tak to beriem tak ako v pohode
@catmartina jou, nieze vyzva ... ale tak ... neviem v mojom veku balit 15 ? ... pride mi to retardovane ... nechcem nikoho odsudzovat ale neviem co by mi mohla taka mlada baba dat (a nehovorim o sexe) ... ked sa to niektorym chlapcom paci ich problem, ich vec ..... a osobne ... som uleteny na starsie no boze ... kazdy daco mame .... cize moj pohlad je asi znacne subjektivny a skresleny amen
@estrella5 nemyslel som to tak ze podlahnu, ze sa s chlapcom vyspia .... ale ze pojdu do vztahu .... skor pojde do vztahu mladsia baba so starsim chalanom, ako starsia s mladsim .... no a z okolia viem jak take 14-15-16-17 rocne zomieraju po chlapcoch okolo 20tky ..... o ich mentalnom zdraví nie som celkom presvedceny
@micenzo tak nepochybuj poznám viac ako jeden pár kedy sa chlap 20+ úprimne zamiloval do mladšej nástky (úprimne lebo to trvá už roky - 4-8 r.) a pokiaľ viem všetky zmieňované páriky čakali so sexom viac ako rok
@rothschild pomaly všetky ženy "zomierajú" po chlapcoch okolo 20tky-30tky... raz darmo je to váš najlepší vek a je pochopiteľné, že ako mladšie, tak aj staršie (veď koľko je prípadov, že staršia dáma si našla zajačika? mnoho) prahnú po mužoch, ktorí sú v najlepšom veku.. najaktívnejší, už mužní, a aj keď stále mladí, tak by už mali aj rozum mať je to úplne logické....
@rothschild ja sama mám priateľa, ktorý má 20...poznáme sa 3 roky z ktorých sme spolu skoro 2. Delí nás 400 km. A realizáciu nejakého sexu sme zatiaľ ani nepreberali. Je ochotný čakať aj ďaľších niekoľko rokov, ak budem chcieť. A ja sa nikam neponáhľam. Čiže myslím, že to záleží len od tých dvoch dotyčných osôb. A čo môže dať 15 ročné dievča ako ja 20 ročnému chlapcovi? Sex síce nie, ale nehu, oporu, dôveru a hlavne lásku áno. To mnohým vzťahom v dnešnej dobe, v ktorých sex je, chýba.
@luna13 dievca, nechcem byt hnusny ale zobud sa ... ludia sa podvadzaju aj ked ziju v jednej izbe, v jednom byte a nie 400 km od seba .... taky je proste svet .... kolko krat sa vidite ? ... raz, mozno 2x za rok .... to nie je vztah .... to ani neviem pomenovat co je ..... nechcem ti kazit iluzie ale ...... toto je cele zle ..... nechcem hovorit ze nieco je len o sexe .... ale neviem si predstavit mladeho 20 rocneho chalana aby mu sex nechybal ...... nuz, aby som sa drzal svojho posledneho komentu ...... majte sa radi a uzivajte si zivota ... drzim palec
@rothschild ale predsa si každý hľadá to čo chce, nie? a pokiaľ sa nájdu dvaja čo sa hľadali a chceli... (príklad... starší chalan mladšiu holku, mladšia staršieho alebo úplne naopak) ľúbia sa tak čo je na tom zlé?? neubližujú tým nikomu a nikoho do toho nič ak si chceš ty nájsť staršiu/rovesníčku nech sa páči, nikto ti v tom nebráni... ale neodsudzuj chalanov ktorým imponujú mladšie.. hold, každý máme iný vkus... našťastie .....
a k tvojmu poslednému komentu... 20+ ročnému sex určite chýba, ale je množstvo chalanov ktorí nemajú problém vydržať aj roky... či už kvôli partnerke alebo keď sú voľní z morálneho hladiska keď nechcú spať s hocijakou.. možno to bude pre teba prekvapko, ale svet sa netočí len o sexe.. sú omnoho dôležitejšie veci... ja mám sex rada, vychutnávam si ho... ale aby to prevalcovávalo lásku či iné hodnoty v živote? je to len o prioritách.. a ak máš ty sex na vyššej priečke ako je čistá láska, tak prosím.. ale nenacuj každému len tento uhol pohľadu
@estrella5 nic nikomu nenanucujem .... ked niektorym 20,20+ rocnym chalanom imponuje to, chodit s deckom .... lebo 15 rocne slecny este decka su (hovor si co chces) tak ok .... nech si chodia .... ja by som si na ich mieste pripadal pedofilne ..... a hej ver aj v cistu lasku .... je pekne mat idealy .... no potom ta to viacej zaboli jak uvidis realny svet
@rothschild nepoznáš ani mňa ani jeho a už nás súdiš... to je dosť úbohé... 2krát za rok ? tak približne raz do mesiaca na týždeň k nám príde... a teraz cez leto sme spolu na celé dva mesiace... v tomto si sa mýlil...ako vieš, že sa nemýliš aj v tom ostatnom? nechcem ti kaziť tvoje pesimistické názory na vzťahy, ale nie sú všetci ľudia rovnakí, aj keď ty ich hádžeš všetkých do jedného vreca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
14 a 20 sa mi zda ne moc v pohode
26 a 32 sa mi zda dost v pohode
Ale "zaujme" 14 a 20, či 20 a 40 ("s ním je to také iné"... )..
ja som od môjho drahého staršia o pol roka
Ja som zažila aj 16ročný rozdiel, ale to nebolo v pohode.
Momentálne s priateľom je medzi nami 13 rokov a rozumieme si veľmi dobre.
súhlasím s @2 aj @13
.. rozhoduje mentálna úroveň, nie vek.
Súhlasím s @33
@estrella5 no neboj sa mna mladsie nevzrusuju skor naopak..ale mam v okoli ludi co aktivne priahnu po mladych a je mi z toho nagrc..a pochybujem ze sa zabuchne dvadsatrocny len tak do dakej strnastky a este bude cakat x rokov kym bude plnoleta to neni film..
ale ked si pomyslim že on mal 18 rokov a ja len 8 je to .........
a k tvojmu poslednému komentu... 20+ ročnému sex určite chýba, ale je množstvo chalanov ktorí nemajú problém vydržať aj roky... či už kvôli partnerke alebo keď sú voľní z morálneho hladiska keď nechcú spať s hocijakou.. možno to bude pre teba prekvapko, ale svet sa netočí len o sexe.. sú omnoho dôležitejšie veci... ja mám sex rada, vychutnávam si ho... ale aby to prevalcovávalo lásku či iné hodnoty v živote? je to len o prioritách.. a ak máš ty sex na vyššej priečke ako je čistá láska, tak prosím.. ale nenacuj každému len tento uhol pohľadu