Viem, ze tato tema tu uz bola niekolko krat rozoberana, ale zaujima ma kolkym parom to takto funguje. Ja mam 17, on ma 25 a zatial nam to klape..ten vekovy rozdiel ani nepocitujem..a co vy, co mate viacrocny rozdiel?..nestava sa vam ze mate na mnohe veci
mno :d kedze tetaz nemam priatela, tak ti nepoviem ale na isto ti viem povedat, ze na veku nezalezi pretoze, chodila som s mladsim a rozisli sme sa, chodila som s chalanom vo svojom veku a zial sme sa rozisli, chodila som so starsim chalanom a tiez sme sa nastastie rozisli takze to s vekom podla mna nesuvisi
Nuz...je to predsa jedno, ked vam to klape a necitis ten rozdiel vekovy...ked si si ista, ze on Teba lubi tiez, tak neviem na co je dobra tato diskusia...fakt...
No ja som mala 18 a môj priateľ 33...myslím že ten vekový rozdiel je ten najmenší problém. Skôr sa mi páčilo, že mal viac skúseností zo života, vedel poradiť a pomôcť, povedať názor z pohľadu dospelého, aj keď veľa krát som zas mala pocit, že on je to dieťa
Ja to poviem takto: Záleží na veku ženy. Zoberte si dva príklady. Dievča 13 ročné a chalan 18 ročný... blbosť, že ? 5 rokov.. ale zoberte si napríklad 22 ročné dievča a chalan 27.. to je už úplne prirodzené a nikto si to ani nevšimne... niekde som k tomuto čítal článok a tak to dávam sem a hej vek nehrá rolu ak je tam láska
no vekovy rozdiel je medzi gotom tym spevakom nevem ako sa píše jeho meno ale manželku ma o dosť mladšiu a myslim že 8 ročný rozdiel nieje velmi velky oproti niektory
no keď som mala ako 13 16 ročného chalana, tak som si myslela, že jaký veľký vekový rozdiel... a teraz čítam že 18 a 33 ale myslím, že to môže v poho ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
7.no akoze do dochodku sa este nechystas??
a stále mi nik neverí