Mám jeden problém. Mám 19 rokov a spoznal som jednu super 13 ročnú babu. Sme zatiaľ iba kamaráti, ale ona aj ja by sme chceli viac. Má to zmysel vzhľadom k vekovému rozdielu? Bojím sa reakcii okolia. (mimochodom som si vedomý toho že s ňou nemôžem mať sex
Myslim, ze problem to neni...Pri laske na veku nezalezi...A ked si to zoberies ze az ona bude mat 18 a ty 24 ak sa nemylim Tak ja neviem rob ako to citis A ak ta kamarati alebo okolie vysmeju, maj v pc a stoj si za svojim...
tak to je dosť ťažké. Možno sa ti teraz zdá, že si rozumiete, ale ver, že časom sa ten rozdiel určite prejaví. Buď je ona na takej úrovni ako ty, alebo ty na jej úrovni ( teda ona je až tak vyspelá, alebo ty zaostalý..sorry)ale pozri, ak sa máte radi, tak to môžeš aspoň skúsiť..za to nič nedáš..ale daj pozor, aby si nebol sklamaný..alebo skúste byť ešte nejaký čas len kamaráti, čas ukáže. každopádne držím palce
Ja ťa nechápem, na začiatku si písal, ako dobre si rozumiete a že chceš to s ňou skúsiť, a teraz napíšeš, že aj tak nerátaš s tým, že vám to dlho vydrží..tak z toho mám pocit, že to ty si na jej intelektuálnej, skúsenostnej a zmýšľajúcej úrovni - teda ako 13-ročné decko.Na čo ju chceš ťahať za nos, je ešte dieťa, môžeš ju raniť. Keď to s ňou nemyslíš vážne, daj jej pokoj. netvrdím,že každý vzťah musí vydržať, ale keď už na začiatku takto uvažuješ, nemá to už vôbec zmysel...
13.Ved to je už v podstate dospelý človek a to dievča je ešte len dieta...to mi príde dosť čudné...že vôbec taký starý chalan chce také maldé dievča...ale ved kamošiť sa môžu
noo ja si myslim ze to az taky problem nie je...ako rozdiel to je dost velky, ale to je najmensi problem aky vo vztahu moze byt...a ak sa mate radi tak to je ok drzim palce
16. Ty si to zrejme nepochopila. Vzhľadom na to že je dosť malá šanca že nám to spolu dlho vydrží, tak preto takto uvažujem, aby som nebol nakoniec sklamaný.
pochopila, je dobré byť realistom. ale veď predsa, keď niečo naozaj chceš, prečo takto uvažuješ? ak vieš, že je malá šanca, tak to proste nerieš, zbytočne sa trápiš ty a aj ona. Ako som už spomenula na začiatku, ostaňte kamarátmi, počkaj ako sa to vyvinie. Ale prosím ťa, takto neuvažuj. Je to zbytočný rušič akýchkoľvek nádejí. Daj tomu voľný priebeh.
niekde som citala ze je vedecky dokazane ze baby dospievaju skorej ako chalani a niekedy riesa veci a rozmyslaju nad urcitymi vecami lepsie ako chalani
napriklad ked som bola mladsia mala som chalana co bol odo mna skoro o dva roky mladsi spociatku to bolo dobre ale potom som si uvedomila ze tento vztah nema buducnost nedokazali sme sa spolu rozpravat ja som mala ine zaujmy a on ine boli sme privelmi rozdielny mali ine nazory ine problemy hoci to boli len dva roky nedalo sa to proste ja som nechapala jeho on zase mna
neskor som si nasla chlapca bolo to pred mojou 15 je odo mna o 4 roky a 4 mesiace starsi klapalo to super vyse roka az doteraz
je mi jasne ze asi nechapes co ti tým chcem povedat skusim to vysvetlit ..
podla mojho nazoru vek neni prekazkou myslim ze je prekazkou len vtedy ked je baba starsia od chalana .. inak nie
s mojim chlapcom sa velmi lubime milujeme sa rozpravame sa sme spolu velmi casto pozname navzajom svoje rodiny a pod je nam spolu dobre a preco by to potom nemohlo klapat aj tebe s nou ?? pokial neni nejake male decko nemas sa vlastne coho bat okrem jednej veci ktora teraz postihla aj moj vztah ..
moze byt neviem ako rozumna ale musis si uvedomit ze je predsa este len mlada a nebude skakat ako ty zapiskas a nemozes od nej hned ziadat neviem aky vazny vztah .. ona ma urcite svjich kamaratou ktorych ma rada nejaku zabavku ktora ju bavi ona pred sebou ma celu pubertu cele to "mladi" a nesmies jej v tom brnit a ziadat od nej aby sa vzdala toho a toho diskotek a pod a chciet velmi vazny vztah .. tento problem mam aj ja ja som si poriadne este nic neuzila dake zabavacky a tak konecne mam vyse 15 a mozem si ist na disku dakam sadnut von s kamoskou ale ako nahle to chcem spravit moj chalan sa hneva ze chce byt so mnou alebo ci potrebujem sa dade pretrcat ale on nechape ze aj ja sa chcem dakedz zabavit bez neho s kamoskou .. on sa totitzo boji ze ma strati a daco zle urobim .. a to je dalsia vec musis jej hlavn doverovat ..
dufam ze som ti apson trosicku poradila a prepac za ten roman na pokracovanie
13rocnu??? ved to je preboha este decko.........rozdiel medzi vami je 7rokov to by nebol problem kebyze mas 30 alebo 25 ..ale v tychto teenagerskych vekoch su 7rocne rozdiely velmi viditelne.....
inak nechápem, prečo by nutne 13 ročné dievča muselo byť sprosté pubertálne nevyzreté decko... neviete o nej nič, nič o jej živote a správaní. aj 13 ročné dieťa môže byť po psychickej stránke vyspelé.
No tak aby sem napisal niekto pod 15 a povedal svoj nazor
Podla mna to nieje odveci a ak pre okolie tak to neries..Vam to moze byt za jedno.
Ale ak ju chces vyuzit tak kasli nato,lebo v nasom veku to boli dvakrat tak, ako ked maju baby 16.Ja mam 14 a asi by som to nevydrzala byt tak zaviazana a tiez si myslim ze o take dva roky by to mohlo byt zaujimavejsie pre vas oboch Mozno ta nezaujimaju pocity zacinajucej pubertiacky ale zase aby si to videl aj z jej pohladu. Ale ak sa mate fakt radi tak to skuste a sami uvidite ci to ma zmysel
akoze, toto by som nedokazala.. moj brat ma 13 a pol roka, ale to je sila, je medzi nami 5 rokov rozdiel, ja by som s nim nevyzdrzala ani desat minut sama.. kokos, pubeertaaaa.. ale jak hrom.. ale jasne, je rozdiel, ze ide o dievca, vraj su viac popredu psychicky.. ale moj brat je na urovni 7 rocneho decka ... ale to je asi len moj brat.. no aj tak to budem obdivovat, ak s nou budes.. lebo to nedokaze kazdy.. nie je to taky velky rozdiel vekovy, ale teraz je najviac vidiet.. ja by som sa do toho nepustala, mam "to" dom a ver ze to nerozmysla normalne..
Mozno som bola pred par rokmi - v mojich 13. menej inteligentná, ale nebola som sprostá.... Mala som vlastný rozum, bola som podla mna relativne v pohode...
podla mna to nieje ziaden problem, medzi neiktorymi su aj vecsie vekove rozdiely a klape im to...a na okolie sa vykaslite, ved pokial sa mate naozaj radi nic by vam to nemalo pokazit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
napriklad ked som bola mladsia mala som chalana co bol odo mna skoro o dva roky mladsi spociatku to bolo dobre ale potom som si uvedomila ze tento vztah nema buducnost nedokazali sme sa spolu rozpravat ja som mala ine zaujmy a on ine boli sme privelmi rozdielny mali ine nazory ine problemy hoci to boli len dva roky nedalo sa to proste ja som nechapala jeho on zase mna
neskor som si nasla chlapca bolo to pred mojou 15 je odo mna o 4 roky a 4 mesiace starsi klapalo to super vyse roka az doteraz
je mi jasne ze asi nechapes co ti tým chcem povedat skusim to vysvetlit ..
podla mojho nazoru vek neni prekazkou myslim ze je prekazkou len vtedy ked je baba starsia od chalana .. inak nie
s mojim chlapcom sa velmi lubime milujeme sa rozpravame sa sme spolu velmi casto pozname navzajom svoje rodiny a pod je nam spolu dobre a preco by to potom nemohlo klapat aj tebe s nou ?? pokial neni nejake male decko nemas sa vlastne coho bat okrem jednej veci ktora teraz postihla aj moj vztah ..
moze byt neviem ako rozumna ale musis si uvedomit ze je predsa este len mlada a nebude skakat ako ty zapiskas a nemozes od nej hned ziadat neviem aky vazny vztah .. ona ma urcite svjich kamaratou ktorych ma rada nejaku zabavku ktora ju bavi ona pred sebou ma celu pubertu cele to "mladi" a nesmies jej v tom brnit a ziadat od nej aby sa vzdala toho a toho diskotek a pod a chciet velmi vazny vztah .. tento problem mam aj ja ja som si poriadne este nic neuzila dake zabavacky a tak konecne mam vyse 15 a mozem si ist na disku dakam sadnut von s kamoskou ale ako nahle to chcem spravit moj chalan sa hneva ze chce byt so mnou alebo ci potrebujem sa dade pretrcat ale on nechape ze aj ja sa chcem dakedz zabavit bez neho s kamoskou .. on sa totitzo boji ze ma strati a daco zle urobim .. a to je dalsia vec musis jej hlavn doverovat ..
dufam ze som ti apson trosicku poradila a prepac za ten roman na pokracovanie
tak sa potom tesim ze o par rokov budem pre 12 stara teta
Podla mna to nie je az taky problem(teda skor by som povedala ze ziaden)..
len to, že má len 13... hm... nechcela by som riešiť takúto situáciu
o čom chceš s ňou ty, ako 19 ročný človek hovoriť?
po akej stránke ťa uspokojí?
Podla mna to nieje odveci a ak pre okolie tak to neries..Vam to moze byt za jedno.
Ale ak ju chces vyuzit tak kasli nato,lebo v nasom veku to boli dvakrat tak, ako ked maju baby 16.Ja mam 14 a asi by som to nevydrzala byt tak zaviazana a tiez si myslim ze o take dva roky by to mohlo byt zaujimavejsie pre vas oboch Mozno ta nezaujimaju pocity zacinajucej pubertiacky ale zase aby si to videl aj z jej pohladu. Ale ak sa mate fakt radi tak to skuste a sami uvidite ci to ma zmysel
Ved ty uz asi studujes na VS,resp. pracujes a ona este nedokoncila nai zakladnu...
Ostan kamarat, pockaj kmy vyrastie... 13 vedf t oje edecko,urcite este nevie co v zivote chce...
ale tvoja vec... ja by som pockal a ostal kamarat.
To dievca,akokolvek je vyspele a rozumeju si je primlade na vztah...
Vazne chlape,radsej to ries v rovine kamaratstva. Lebo onedlho tu budu zas temy o tom ako sa kto rozisiel s partnerom a nevie co ma robit.
Najskor premyslaj potom konaj,laska je fajn,ale pocuvaj aj hlavu.
Zbytocne strati maldost a potom sa bude v 20-ke burit a vymetat bary.