podla mna to je dosť individualne, nemam nič proiti mladším a väčšina starších je taka viac skúsena,ma už toho čo to za sebou pobehane a tak...
mala som ročny rozdiel aj 12 ročny a ten starši mi padol do oka viac aj ked by som sa určite podla toho nerozhodovala
@efyks aj pre zenu 30 rocny chlap uz ma nejake to zazemie, vystriedal relativne vela zien a preto ma dostatok sexualnych skusenosti je vyzity a vie ako na mlade zabjy. ma kontakty moze mat sex kedy chce a neni furt nadrzany ako nejaky 20 rocny zasran ktory sa snazi zbalit aspon opitu kamaratku aby si zatrtkal raz za tyzden. Taktiez ma peniaze takze si moze dovolit to co si 20 rocny zasran nedovoli. Vie sa postarat o deti a to je pre zenu hlavne takze sa pri nom dokaze dokonale uvolnit.
nedá sa to škatuľkovať... ja som dala dokopy s mojím frajerom keď som mala 18 a on mal 34... dodnes sme spolu, bývame spolu...dnes mám 34 a on 40... a ono to krásne funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
niekedy je aj 1 hrozne veľa, inokedy 10 málo
mala som ročny rozdiel aj 12 ročny a ten starši mi padol do oka viac aj ked by som sa určite podla toho nerozhodovala
čo sa týka príťažlivosti, najviac ma priťahujú vo veku 20-26 rokov (resp. vyzerajúci na toľko)