Ahojte, myslíte si že je normálne aby 55 ročný muž sa zaľúbil do 20 ročnej? môže sa to stať alebo si skôr myslíte že je úchylný a že s ním nieje niečo v poriadku? díky
@10 ty si bullsit tak čo tu hovori ze ona je prijebana, ked sa pytam ci je normalne ze on sa do nej zalubil..ona o neho nestoji a je jej z toho nanic, a niekto tu povie ze PRIJEBANA, tak asi musim na to trosku reagovat, nie?
vzdy som sa na to pozerala krivo,ale kamoske rovesnicke sa pacil okolo 42 rocny...ju starsi pritahuju.ak je normalny,preco nie.zmenila som nazor.to je uz proste aj jedno.
v 50ke sa aj mne urcite budu pacit 20ky A verim, ze 20ka tuzi po niekom, kto je dobre financne zabezpeceny, a ked k tomu este vyzera celkom k svetu... tak preco nie? Väcsinou tam je taka malicka prekazka ako manzelstvo, deti, a podobne zo strany toho 50nika
Prečo by mal byť niekto prijebaný? Však tak isto sa može zamilovať 50 ročný do 20 ročnej ako aj 20 ročná do 50 ročného. Tak isto aj 50 ročná do 20 ročného a 20 ročný do 50 ročnej. Nehovoriac o 20 ročný + 50 ročný a 20 ročná + 50 ročná. Hm, kombinatorika mi ide.
No to je pravda,že láska kvitne v každom veku,ale taký veľký vekový rozdiel už je nenormálný. :@ Keď on má napríklad 50 a ona 60 alebo naopak tak to je v poriadku,ale nie s takým vekovým rozdielom! Tých ľudí už treba liečiť! :@
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a myslím, že to z jeho strany nie je ani tak láska, ale niečo, čo neviem slušne pomenovať, keďže si neželáš aby sme nadávali
ale tak dve zrelé osobnosti sa môžu dať dokopy v každom veku
Ale dúfam, že nie.... určite sa mi budú páčiť mladé baby ...
Ale normálne je žiť s niekym rovnakého veku, skúseností a mentálnej vyspelosti nie ?
Sám sebe by som pripadal ako úchyl, keby nie....
Keď je 50 ročný a 20 ročná, tak ona je prinajmenšom prijebaná.