Čauko ... Tak ako ? Ako ste prežili VV? ja osobne naprd ... šli sme 5 z našej patrije okúpať svoju priateľku ... Bolo mi ttrápne že nemam nikoho ... mam pocit že ma nikto nemá rád
a máš pocit, že tým, že tu napíšeš toto fórum sa niečo zmení? spadne ti z neba? ako je to smutné, ak sa cítiš sám ale mať vzťah len aby si ho mal je také... od veci + toto nie je riešenie
tak sa zabi do pice, nikoho nezaujima ze ta nikto nema rad... naco nas tu s tym otravujes, co cakas? lutost od neznamych ludi z netu? slabi jedinci nemaju sancu prezit... bud sa daj dokopy a spravaj sa ako muz a nie ako socka.. socky nik nema rad, necakaj ze si lutostou najdes kamosov, ktori ta budu mat radi
Tak Veľkú noc som prežila v pohode,deň ako každý iný,až na to,že sa možno prezlečiem viackrát, ako je zvykom. Podľa mňa si len robíš srandu,takže k druhej časti tvojho fóra sa ani nevyjadrujem
súhlas s @11 možno to nebude jednoduché... sama mám s tým problém, ale najprv sa musíš vážne naučiť mať rád samého seba a až potom príde všetko ostatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak Veľkú noc som prežila v pohode,deň ako každý iný,až na to,že sa možno prezlečiem viackrát, ako je zvykom.
Podľa mňa si len robíš srandu,takže k druhej časti tvojho fóra sa ani nevyjadrujem
V prvom rade by si mal mať ty rád sám seba .