Mnoooo milujem ale naozaj milujem keď sa my niečo stratí doma, v škole a inde a potom to nemôžem nájsť mňa ide asi poraziť. Potom ma nechcite stretnúť ... zabýjala by som. Ten pocit že to nemôžete mať, a nájsť ale pred 2ma dňami ste to videli a držali.
Hej presne idem von do mesta a hladam moje oblubene triko, jacim na mamu , kam mi ho zas zasukala , ona cela spotena , vrieska na mna preco by mi ho ona mala niekde odlozit, samozrejem ze upodozrievam iba ju noa cela nervozna ze ine tricko si nevezmem pobehujem po byte , no ale neskor som ho nasla v pracke a podobne ako pichnem niekde spiralu , a pred odchodom do emsta ju hladam ale nastastie mam ich niekolko desiatok
ja vzdy setko zvalim na mamu....som dement.a potom to najdem...ale vlastna hrdost a sprostost mi nedovoli sa priznat.tak sa tvarim/zatajujem,ze som to nasla
to už od malička robím takéto :/...šak minule som už bola na polceste do školy a zrazu mi došlo že nemám kartu na bus.Som celú tašku prehrabala,rozbehla som sa domov,celý byt som rozhádzala.Nikde som ju nenašla,tak som zobrala peniaze a utekala som...Už som si normálne v buse zaplatila,sadla som si....a zrazu že ma dačo tlačí vo vrecku a to moja karta....ma išlo poraziť.....a podobné hovadiny robím denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
...keď sa mY niečo stratí doma...
...zabÝjala by som...
...straštnÍ to pocit...
...prežívaŤe...
Je to smutné, ale po prečítaní všetkých tých pravopisných chýb ma prešla chuť pridať svoj názor