najkrajši futbal aky som kedy v živote videl bol v prevedeni realu madrid ked tam hraval zinedine zidane, v utoku boli nezastavitelní morientes s raulom a v obrane to bola radost ked som videl ako hiero hral s prehladom a roberto carlos doplnal utok..
chyba mi stary real
aby som nekrivdil manchestru tak musim povedat že ten sa mi tiež velmi pačil..
ked boli utočne dvojičky cole s yorkeom (netušim ako sa piše) myslim že ešte chytal aj peter smeichel..
teraz to už neni ono..
čo sa tyka narodnych timov tak sa mi strašne pačili holandania kde hral moj najoblubenejši hrač petric kluivert.. škoda že nedal tomu tafarelovi gol a holandania by boli strieborni na ms..
to je tak v skratke o mojom pohlade na futbalove mocnosti..
no tak barcelonu nemusim....ronaldinho-dobre zze sa seci koli nemu pojebu...juventus-nedved uz konci 10 rokov nech uz ide do pice...bayern-nemci jebkovia real- same meno a futbal ziadny...liverpool je ppci....nema take rozpocty ako menovane kluby ani takych hracov a futbal ppci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ako je to u mňa? No to ti neviem povedať. Nie žeby som futbal moc nesledoval, ale tak nemám nejaký rebríček...
2. FC Liverpool
3. zvysok anglickej premiership
a viacej mi netreba
chyba mi stary real
aby som nekrivdil manchestru tak musim povedat že ten sa mi tiež velmi pačil..
ked boli utočne dvojičky cole s yorkeom (netušim ako sa piše) myslim že ešte chytal aj peter smeichel..
teraz to už neni ono..
čo sa tyka narodnych timov tak sa mi strašne pačili holandania kde hral moj najoblubenejši hrač petric kluivert.. škoda že nedal tomu tafarelovi gol a holandania by boli strieborni na ms..
to je tak v skratke o mojom pohlade na futbalove mocnosti..
FC Barcelona ... momentalne podla mna najkrajsi futbal hra barca
Arsenal Londyn....arsenal neni o com vyrovnany klub s plno mladymi hracmi !
ked už hladaš tim bez penazi (vyrazne moc vela penazi) tak myslim že je to lyon kt hra pekny futbal a nema tam až take mena..