akoze uz dopredu vraviim, ze drbnuta diskusia, ale proste fakt potrebujem vediet ci nahodou neviete ci je nejaky velmi vyrazny rozdiel medzi velkostami 39 , 40 v gladach steel bo si chcem cez net objednat a ci to je aj nejak moc viditelny ten rozdiel z vo
dzifče, ja osobne by som konkretne šaty a obuv nikdy nekupovala cez net....ved to nevidíš na vlastné oči...neomakáš a hlavne nevyskúšaš....aj ked do niekolkých dní vieš predsa tovar vrátiť bez udania dovodu
ak mozes tak take smejdne boty ako su steely nekupuj. kamarat ma steely 8, ma ich 2 mesiace a uz mu praska koza tam, kde sa ohybaju ( t.j. pri prstoch, kde je take presite alebo co ). a dalsi kamos ma steedy a tie ma 3 mesiace a tiez toto iste. a ohladom tych velkostii to neviem (bohuzial) ale inak kamosi sa o tie boty staraju vzorne, kazdy druhy den ich boxuju, a nic z nich. aj ja som rozmyslal, ze tieto boty kupim, ale dospel som k nazoru, ze mi budu nahovno. a tie steely sa mi zda, ze su modna obuv, t.j. ze su iba na nosenie. neodporucam v nich kopat do obrubnikov alebo betonovych kosov alebo ak mas dost financii tak si kup martensky, tie su o dost kvalitnejsie a spolahlivejsie ako steely alebo podobne picoviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hehe .. taaak ok .. diik za nazory
boha som sa ale dost rozpisal