jj zabudol som blbe komentare ze po deci coly a stvrtke McCheesu skapete si nehajte a rozhodujte sa podla chuti a nie vyzivnosti produktov danych spolocnosti
diky
vlastne som okrem McDonaldu v žiadnom nebola, takže neviem objektívne posúdiť.. ale v každom prípade žiaden, nechodievam tam, v McD. som bola dokopy 3x - nedobrovoľne
ale nejdem tu "hejtovať", nechodím tam lebo mi to nechutí a protiví sa mi to jesť, nie kvôli nezdravosti toho "jedla"
KFC nie, nie a nie! Mc Donald, tam mi chutia hranolky a wrap (pretože nenávidím tie pomleté zvyšky v hamburgeroch) a tiež je rozdiel kam idem do Mc Donaldu.. a Subway je fajn..(by the way akurát som odtiaľ došla.. )
pre mna su naj v kfc zinger, v mcdonalds swiss king, v burgerkingovi a subway som nikdy nebol. ale fast food sa snazim obmedzovat. sice mi to relativne chuti, ale neda sa z neho vobec najest a je dost drahy
Vôbec tam nechodím, to jedlo mi pripadá také umelé, spravené len na oko. Zopár krát som jedol v McDonalde, ale vôbec mi to nechutilo, skôr ma z toho napínalo z tej žemle a z toho pomletého neviemčoho v strede. Radšej idem do reštaurácie, alebo si kúpim normálnu bagetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
diky
Nemám rada jedlo.
ale nejdem tu "hejtovať", nechodím tam lebo mi to nechutí a protiví sa mi to jesť, nie kvôli nezdravosti toho "jedla"
z kfc som mala anus on fire
subway je drahy
mcdonald ftw
Ale keďže také hamburgre nejem, do KFC by som sa (príležitostne) najesť išla.
Ale vážne, u mňa to asi vyhráva hot dog na Českej
ale inak Taliani pod intrákom robia úžasný kebab v čerstvej pite,tak risknem radšej to