hh v prvom rade osobne som za to a mam rada ludi co chcu vyzerat a snazia sa byt zreli na svoj vek a akceptuju to aky su. cas sa neda predbehnut ani vratit bohuzial nakolko by sme aj mozno chceli.
ale s5 k teme laska je vecna preto vek nieje zabranou si myslim ak si dvaja rozumenju...? laska a vek niekedy si myslim ze cim je vacsi vekovy rozdiel tym je laska silnejsia o to viac skusok musi prekonat ak je medzi zalubenymi aj 20 rokov rozdiel nie je lahke celit okoliu a potom prekonavat komplikacie ked chcu mat rodinu a ak je laska skutocna myslim ze v tychto pripadoch je o to vacsia my opinion
Folkgrapp:: to nie je pravda...ved laksa kvitne v kazdom veku..mojej kamosky teta ma 31 a jej manzel 51...mno ale to nevim prsne tusim je medzi nimi ete vacsi rozdiel... sice to zajimavo vyzera stary dedko a mlade dievca...
16//ja som neni nikola!a mnoaco.... aj Romana mala mno ona ete ma starsieho o 20rokov tusim aj Ajka mala starsieho dokonca az o 10 rokov a ja som mala o 7 a uz hovoris ze som prijebana pica,ka som ti nikdy nehovorila kokot prijebany alebo co len sadovcan,a ted mi hovor ze kto sa zmenil..
??? sorry som newedela ze ti to az tak vadi ale sadok a prijebana pica je dobre velky rozdiel!! a kazdy den asi nee,ked som s tebou raz 2 krat dotyzdna....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale slova z mojich ust
ale s5 k teme laska je vecna preto vek nieje zabranou si myslim ak si dvaja rozumenju...? laska a vek niekedy si myslim ze cim je vacsi vekovy rozdiel tym je laska silnejsia o to viac skusok musi prekonat ak je medzi zalubenymi aj 20 rokov rozdiel nie je lahke celit okoliu a potom prekonavat komplikacie ked chcu mat rodinu a ak je laska skutocna myslim ze v tychto pripadoch je o to vacsia my opinion
Pravdepodobne sú to naozaj takí úbožiaci a nezmôžu sa na viac, ako na dievča v puberte.