@Pedall ja som sa na to tiež tešila, pokeaľ mi neprišli aj s fotkami.... a teraz ako nestíham popri učeniu to vypisovať. ale tak ešte mám čas a už len 40 mi treba rozdať... to za jeden večer stihnem v pohodičke....
my ich nemame este ani vytlacene, ani s fotenim sa neponahlam nie to este s vymyslanim co napisat...a le pre acsinu by ta malo napadnut spontanne ak nie, na co im nejake davat....
@Takzvany hahahahahahahaha akurat vypisujem oznamka, myslim ze hentaku haluz niekomu mozem spravit hahaha originalne fakt teda v mojom podani to uz originalne nebude, ale urcite rovnako sialene hej
@Black_soul treba dodať, že ja som také oznamko nedostal. a ani nedal. iba mi napadlo, že keby som nejaké oznamká niekedy mal rozdávať, tak vyzerajú práve hentak. dokonca možno s fotkami nejakých slávnych ľudí (Göring, Hess, Goebbels a pod.). čiže ak to urobíš, budeš prvá.
Jej výsosti Helenke Clarisse Adelke(helena a clarisse to boli osobnosti ktorými som vtedy žila slight_smile: ktorej mam tu česť byť sesternicou venuje na pamiatku zo srdiečka Maruška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a meno žiaka začiernené (nie podčiarknuté či inak vyznačené)
+ fotka dolu hlavou
zeee
1. oznamko "Mojej malej Ninke.. Zle sa tu pise. Uz som velka!" - Hej, to bolo na jednom icq oznamku
2. oznamko: "Ninuzke, mojej skvelej zenuske."
3. oznamko: "Pre Ninu, bez ktorej by bol svet pokojnejsi, ale aj nudnejsi."
A potom juz mam iba take haluze ako malej certici a malej sestre a bla bla klasika.
Kazdopadne ak ti to nepomoze tak aspons i o mne seci na birdzi budu mysliet ze ma ma niekto rad
Ja som sa rozhodol takým bližším ľuďom
venuje bratranec Fero