Nájde sa medzi nami študent, prípadne absolvent tohto odboru?Aké mate skusenosti? Klady-zápory, ciele, prípadné alebo momentálne uplatnenie...skrátka celkový názor. Hocijaky
no ja nemam skusenost ale prihlasila som sa na tento odbor tak aj mna by to zaujimalo..nie ze by ma verejna sprava bavila ale bol to odbor na ktory sa hlasilo malo ludi cize vecsia pravdepodobnost sa dostat nie?
ja to študujem tretí rok v poradí dennou formou... myslím si, že je to tak ako pri všetkých oboroch, ak ťa to baví, zaujíma, potom do toho choď. ono verejná správa tu bude vždy, tak ako štát, štátna správa samotná a celý verejný sektor. tým chcem povedať, že absolvent proste uplatnenie nájde, lebo ľudí na týchto pozíciach bude vždy treba.
na druhej strane, aj tak nie je veľa ľudí čo pracujú v obore ktorý vyštudovali...
@thalion - byrokracia je stav terajší... podstatou štúdia na takejto škole je hľadať a nachádzať spôsoby ako zjednodušovať fungovanie verejnej správy a odbúravať existujúcu byrokraciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
na druhej strane, aj tak nie je veľa ľudí čo pracujú v obore ktorý vyštudovali...