Pusa mi nevadi. Vadi mi to, ak sa na verejnosti oblizuju, chytaju za zadky a podobne veci, ktore by si mali robit doma za dverami/ked nie su na verejnosti
Bozk mi nevadí,ale to ked sa na stanici dvaja len len,že nepretiahli to už je moc aj na mňa. Keď už chcú sex na verejnosti tk aspoň nie preboha na vyťaženej stanici,kde je milion ludí.
tak normalne nie, ale ked idem elektrickou/hocicim (ale zazila som to len v elektricke) a za mnou sa celych 20 minut niekto nahlas olizuje, tak to ma trochu aj sere..
na druhej strane raz som isla busom a za mnou sedel nejaky parik a ti sa spolu tak zlato rozpravali, ze som z nich mala dobru naladu aj ja
ale raz na párty som to už nemohla vydržať ... sedíme v boxe a jeden párik sa tam tak olizoval, že holka nakoniec skončila ležať na mojich nohách a dobre, že sa tam nepoj*ebali
vadi mi akykolvek prejav lasky..zamilovanost by mala byt trestana a zamilovanci so svojim oplzlym hnusnym chovanim (napr. drzanie sa za ruku) by mali skoncit v base!
nemyslela som si ze mi to bude niekedy vadit ale po tom ako som mala tu cest travit stvrt hodiny na zastavke s parikom ktory si cely cas vzajomne intenzivne kontroloval mandle az boli celi uslintani tak ano zmenila som nazor...ale ak je to len pusa alebo objatie tak mi to nevadi...
je mi absolútne jedno čo kto robí na verejnosti ale keď to prechádza do takých extrémov že sa oprú o plot alebo o inú vec a začnú predvádzať orgie ktoré patria do súkromia a okolo nich sa prechádzajú malé deti tak to už je vážne vrchol
Podľa mňa je veľmi kľúčový priestor - niekedy to vadiť nemusí, niekedy to ale vhodné nie je. Také klasické ako držanie za ruku, objímanie sa, možno nejaká tá pusa na líce - to je neškodný prejav lásky fakt takmer hocikde na verejnosti. Ale s bozkávaním, hlavne s jeho intenzitou, by si mali dať niektoré páriky pozor... Podľa mňa dosť nevhodné to je v MHDčke alebo napríklad stojac tak v rade pri pokladni. Iné to je napríklad v nejakom bare alebo v parku, ale tiež treba rozlišovať, či je to nejaké frekventované miesto, alebo či je to nejaký zašitejší kútik...
kazdy den stretavam jeden parik co chodi k nam na skolu, chodia tym istym vlakom ako ja, stoja na tej istej zastavke na mhd ako ja... idu tou istou mhd... v skole ich tiez dost casto stretavam a ti nerobia nic ine len sa bozkavaju! sme to minule tak ratali ze kolko vydrzia bez bozku a trvalo im to ani nie 20 sekund ..... to uz ich mam chut zabit, hrozni su
ale inak u inych mi to nevadi, zalezi to od toho co robia
vidím taký párik každý den v škole - bozkávajú sa, stále sa stískajú, kŕmia sa navzájom a všetko je to dosť nechutné. takže áno, vadia mi prehnané prejavy lásky na verejnosti. láska by sa mala prejavovať v súkromí.
mne osobne vadia len extrémy, my s frajerom ideme normálne po ulici, dáme si pusu, ked čakáme na autobus sedím mu vždy na kolenách, dáme si pusu normálne..
@trdelniiiq ja ked si potrebujem niečo zobrať, že proste potrebujem mať volne ruky, prestaneme sa držať za ruky, a ja kým si niečo hladám napríklad v kabelke, môj priatel ma normálne chytí bud okolo pása alebo za zadok/bok...a nikto nebol pohoršený, to je ešte tá norma ked su dvaja zalubení, je im srdečne jedno čo si myslia ludia naokolo...
@denafilth chytat dievca/chlapca na verejnosti pred ludmi za zadok podla mna norma nie je..
a o tom srdecnosti..no vam to mozno jedno je ale inym nie..3 roky som vo vztahu ale aj v stavoch najvacsieho zalubenia mame tolko taktnosti a sebauvedomenia, ze si tieto veci nechame na doma
tak si zober že tu ruku máš od pása trocha nižšie, že ju držíš za bok nie za pás ale palec ja už na hranici ....vidímm tak vela ludí, dokonca aj moji rodičia tak chodie, aj ked chlap chce pustiť svoju babu niekde prvú tak som si všimla že vždy za zadok ju tka potiste dopredu..a nepríde mi to netaktné ani nechutné...
@denafilth na ulici ju drzim vyhradne za ruku, pripadne okolo pasa (no vo vacsine pripadov za ruku).. ak ju chcem niekam potlacit dopredu, postavim sa bokom, aby som jej uvolnil cestu, dam jej ruku na miesto kde su asi oblicky a jemne ju posuniem s tym, ze napriklad pravou rukou jej robim koridor, aby jej do cesty nevstupil niekto iny a mohla pokojne prejst.. za zadok by som ju teda neposuval nikdy
nech ma aj vystupovanie na verejnosti zas nejaku uroven
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
keď sú smerované mne alebo som ich pôvodcom ja, tak práve naopak.
keď so mnou nesúvisia, ale niekoho mám, tak mi pripomenú toho niekoho koho mám, a pousmejú ma.
tesne po rozchode, alebo dlho po rozchode, keď nastane dno osamelostnej depky vo mne vyvolávajú záchvaty nechute, rozladenosti a utajenej agresivity.
No áno, vadí mi to !!!
na druhej strane raz som isla busom a za mnou sedel nejaky parik a ti sa spolu tak zlato rozpravali, ze som z nich mala dobru naladu aj ja
...ale zas vasnive bozkavanie v elektricke nie
ale raz na párty som to už nemohla vydržať ... sedíme v boxe a jeden párik sa tam tak olizoval, že holka nakoniec skončila ležať na mojich nohách a dobre, že sa tam nepoj*ebali
ale inak u inych mi to nevadi, zalezi to od toho co robia
mne osobne vadia len extrémy, my s frajerom ideme normálne po ulici, dáme si pusu, ked čakáme na autobus sedím mu vždy na kolenách, dáme si pusu normálne..
a o tom srdecnosti..no vam to mozno jedno je ale inym nie..3 roky som vo vztahu ale aj v stavoch najvacsieho zalubenia mame tolko taktnosti a sebauvedomenia, ze si tieto veci nechame na doma
nikdy si babu na ulici nechytil okolo pása? a je fakt katastrofa ked ťa na 5 sekund chytí chalan na mieste medzi mokmi a zadkom? omfg
tak si zober že tu ruku máš od pása trocha nižšie, že ju držíš za bok nie za pás ale palec ja už na hranici ....vidímm tak vela ludí, dokonca aj moji rodičia tak chodie, aj ked chlap chce pustiť svoju babu niekde prvú tak som si všimla že vždy za zadok ju tka potiste dopredu..a nepríde mi to netaktné ani nechutné...
nech ma aj vystupovanie na verejnosti zas nejaku uroven