Ak by som mal priateľku, ktorú úprimne ľúbim, tak soc. siete na spoznávanie nových ľudí by som absolútne nepotreboval, a na badoo či tinder ani len nepomyslel.
+keby ste sa o tom chceli porozprávať tvrdil by vám, že to bola pasca na vás, neskôr, že si tam píše s kamoškou, neskôr by ste zistili že zatajuje partnerku na pokeci a vám tvrdil že si namýšlate a chce byť s vami a to všetko počas jeho ťažkého obdobia počas ktorého ste mu chceli byť oporou? a nakoniec vy by ste boli stále ten zlý keď ste sa s ním rozišli ? trochu som sa opustila ale takýto vzťah mám za sebou
Samozrejme, prečo by som nemal veriť? Je to presne to isté ak je partner na inej sociálnej sieti FB, Tinder, Two, Birdz....atď. Ak ľudia nedôverujú partnerovi, tak si ani oni tú dôveru nezaslúžia. Ale koľkí by mu neverili, smutná to doba. Podľa mňa by ste sa mali hanbiť všetci, ktorí ste zahlasovali za nie!
@9 no podľa mňa má človek svojich blízkych, teda rodinu a kamarátov na facebooku, ale ak chodí na badoo, pokec a podobné somariny, tak mne to pripadá ako keby si vytváral nejaké zadné vrátka, že ked mi to s touto nevyjde, tak nech mám v zálohe dalšie. Myslím, že si zaslúžiš čosi viac, niečo ako @2.
Teda nemyslím konkrétne seba ale niekoho, kto to takto vníma, a bude sa venovať iba tebe, u teba hľadať útechu, oporu, a všetky tieto veci, a nebude mať čas ani chuť riešiť niekoho na pokeci.
@majmarad S čím nesúhlasíš? Podľa mňa je to presne tak, ako píše Grietusha, na tinder či badoo chodí človek obzerať iné možnosti. Nie sú všetky soc, siete rovnaké, nie je to jedno, ako píšeš v @10. Je niečo úplne iné, ked zadaný človek chodí na FB, a ked chodí na spomínaný Tinder či Pokec.
@majmarad tak facebook, kde máš väčšinou len priateľov, ktorých dlho poznáš a tinder/badoo sú skôr zoznamky a to mi príde dosť rozdielne
ale vlastne zas raz neviem ci to myslíš vážne, keď ta žena podvadzala, tvrdíš ako sociálne siete nie sú nič pre teba a ze su to blbosti a teraz napíšeš, ze vlastne je to uplnd v pohode, keď partner POTAJOMKY chodí na ZOZNAMKU.
@riddler je to úplne to isté, len ľudia tomu dávajú nejaké démonizujúce vlastnosti. Ak chce partner klamať, tak oklame úplne inak, nebude predsa behať po pochybných sociálnych sieťach. Ach ľudia sú takí tupí ak to mám tak mierne povedať. Ak partner klame, tak má najskôr dôvod a vždy je chyba na oboch stranách!!!
@sasi2680 aj toto je prakticky zoznamka, aj FB a aj všetko. Osobne úprimne ľutujem ľudí ktorí nedôverujú partnerovi. Dôvera je základ a ak nejestvuje, tak sa všetko rozpadne ako domček z kariet.
@majmarad Nie, nie je vždy chyba na oboch stranách, občas proste dobrá, verná žena narazí na kokota, alebo opačne.
,, Ak chce partner klamať, tak oklame úplne inak, nebude predsa behať po pochybných sociálnych sieťach"- to v akej dobe žiješ? ved žijeme vo virtuálnej dobe sociálnych sietí, práve týmto spôsobom častokrát vznikajú nevery, na tých ako si ich nazval, pochybných sociálnych sieťach.
Len si myslím, že ak má partner pocit, že niečo nefunguje, tak bude hľadať zámienku aby sám seba uistil, že niečo nie je v poriadku. Čo ak má ten človek na tých sociálnych sieťach kamarátov a kamarátky??? Len tak sa pýtam. Myslíte, že to nie je možné?
@majmarad Tak teoreticky je všetko možné, aj to že Slovan vyhrá Europsku Ligu ale treba byť realista, nevsadiť si na Slovan a ani nato, že tvoja frajerka chodí na Tinder a Badoo ,,za kamarátmi"
@riddler nikdy nebudem realista, som skôr pesimista s ružovými okuliarmi
Ak by vzťahy takto fungovali tak by aj niečo vydržali! Vo vzťahu nemôžeš byť realista až tak úplne. Pamätaj si, že tam kde nejestvuje bezhraničná dôvera sa všetko časom zrúti! Je to môj názor, prežil som si toho dosť nato, aby som to mohol napísať ale ok. Neberiem ti ten tvoj Veď je to koniec koncov väčšinový názor.
@majmarad Trepeš odveci, očividne si na Tinderi ani Badoo ešte nebol, to je vyslovene zoznamka na sex alebo vzťah, nie na hľadanie kamošov. Môžeš sa tam baviť len s opačným pohlavím a či s niekým prídeš do kontaktu sa riadi tým, či sa ti páči jeho fyzický vzhľad. Keby mám frajera a zistím, že je na Badoo alebo na Tinderi a pravidelne tam chodí počas nášho vzťahu , zranilo by ma to a myslím že normálnych ľudí, ktorí nie sú vyslovene vo volnom vzťahu by to dostalo tiež.
Je vidno, že si dlho mimo vzťahu a aj modernej doby, ak niečomu nerozumieš, tak podľa mňa by si sa k tomu nemal takto nasilu ani vyjadrovať.
@poke Ste gayovia a teda 99% gayov čo poznám sú na Grinderi a pravidelne podjebávajú svojich partnerov, hľadajú si bokovky a neviem čo. Ste dosť promiskuitná komunita ľudí. Toto mi kamoš gay, čo hľadá už dlhodobo monogamný vzťah milion krát hovoril, že väčšina chlapov, čo mu píše chce len sex a sú vo vzťahu.
@plavam_zivotom mýliš sa, veľmi dobre poznám tieto zoznamky a presne sa teraz ukázalo, že sú ľudia a a ľudia. Niekto tam nájde priateľov na celý život a niekto tam ide za jediným účelom a to si zatrtkať, ale maj si svoju pravdu. Nepoznáš ma tak dobre, tak nemôžeš vedieť kde som všade bol a koľko vecí viem To, že mám Nokiu 3310 a nie som na žiadnej sociálnej sieti okrem Birdzu neznamená, že neviem
@riddler tiež si myslím, že človek čo je vo vzťahu spokojný nevyhľadáva zoznamky a keď je s niečím nespokojný tak to partnerke povie, porozpráva sa o tom alebo ak s ňou už netúži byť rozíde sa. Teda ja by som to urobila tak. A vďaka, snažím sa veriť tomu, že ďalšia skúsenosť nebude takáto.
@majmarad Ty musíš rozlišovať, čo je tvoj (poväčšinou divný, odlišný) názor a čo je všeobecný názor spoločnosti alebo čo je pravidlo a čo je výnimka. Samozrejme, že sa nájdu ľudia, čo idú na Tinder hľadať len kamošku napr a nie trtkačku ale štatisticky je to tak možno 0,5% ak nie menej Tinder ľudí. Vyzdvihovať a propagovať výnimku a robiť z nej pravidlo, je vyslovene hlúpe a bez logiky.
Mňa osobne by vytočilo, že je môj frajer na takejto zoznamke aj keby si tam hľadá len kamošku. PROSTE NIE. Kamošiť sa dá aj inde ako na zoznamke určenej na hľadanie sexu alebo vzťahu.
To je akoby si hľadal Iphone v sekcii Bazoš - nábytok. Štatisticky sa niekto mohol pomýliť a dať tam ten inzerát, ale pravdepodobnosť je neskutočne malá.
@poke neber tento môj koment v zlom, ale z toho čo sem občas napíšeš o svojom milostnom živote by som tvoj vzťah s priateľom určite neuvádzala ako nejaký bežný alebo ukážkový príklad. ak to vám obom takto vyhovuje, tak budiš, ale pre ľudí, ktorí s partnerom nemajú takýto otvorený vzťah, to určite nie je niečo, pri čom by si povedali "a čo má byť?"
@quattroformaggi no ja som skôr narážal na to, že to podľa mňa nie je dôvod na to, aby som mu neveril. Pravdepodobne by som sa opýtal, prečo mal potrebu tam chodiť a nerobil by som takéto závery hneď.
ale hej, je pravda, že poznám viacero zadaných ľudí ktorí chodia na zoznamky a nikdy to nie je z čirej zvedavosti
@plavam_zivotom pohonil som trošku nad tými tvojimi hviezdičkami
Pozri, nepropagujem moju pravdu a nikdy som nenapísal, že väčšinový názor nie je dôležitý (čítaj vyššie) len mám zato, že pokiaľ si navzájom partneri nedôverujú a klamú si tak ide vzťah do sračiek bez ohľadu na akúkoľvek sociálnu sieť. Ak by som mal niekedy partnerku a nedôverovala by mi (touto väčšinou logikou by som ju poslal do piče) Teba by to vytočilo, ale ak by som mal vzťah a existuje tam bezhraničná dôvera, ktorá by mala v každom zdravom vzťahu existovať, tak by ma takéto malichernosti ani nedonútili žmurknúť Vzťah by mal byť založený na vzájomnej dôvere a úcte, všetko ostatné ako (potreba vlastniť toho druhého) by malo ostať mimo! Ľudskú bytosť nemožno vlastniť a dávať jej podmienky.
mna len fascinuje ako chlapi (a urcite aj zeny) vzdy dokazu prekrutit aj ked je ocividne ze vypisuju inym, popripade uz aj podvadzaju a obvinit este teba z toho ze si vymyslas alebo si hystericka. otras. Mne sa chce normalne grcat.
@barb namýšľaš si, vymýšľaš si, stresuješ - toho som sa napočúvala.. aj keď vôbec nie som typ, že by som kontrolovala či neverila bez dôvodu, no našťastie pre zachovanie môjho psychického zdravia som ho nechala a je to už skoro zabudnutá vec len sa dnes nudím a zaujímal ma názor iných na tieto pofidérne zoznamky počas vzťahu
Podobne ako tí čo sú zadaní a idú na pokec si iba pokecať a zabávať sa nie si niekoho hľadať...
Vykašlal by som sa na takeho partnera ktorý lozí na zoznamky.
Ak raz na zoznamku vlezie, znamená to že už ťa nemá rád. A už hľadá niekoho iného.
Toto robia väčšinou ženy, že si nájdu niekoho iného, s ktorým sa majú k sebe, ale zatial ti dokazu hovorit ako ťa milujú a majú radi, a potom zrazu po nejakej hádke rozchod a hned na druhý deň ju môžeš vidieť s tým novým.
Za to muži hrajú na dve strany celý čas a väčšinou majú len milenku
@riddler a však pokec je v pohode, nie? Aspoň ja som tam chodila, keď som sa nudila a chcela som si len tak popísať s náhodnými ľuďmi, vôbec nie hľadať chlapov. Tinder a Badoo je už niečo iné.
@aventine No bolo by mi divné, a vrtalo by mi to hlavou, že načo tam chodí, urobil by som to asi podobne ako Oli píše v @31 , otvorene sa jej nato spýtal, vyjadril svoje obavy, je to asi lepšie ako dusiť to v sebe a pri pive konšpirovať, že čo tam asi tak robí Chcel by som nejaké vysvetlenie, lebo z môjho uhla pohľadu je to zvláštne, ak má človek vytvorený nejaký svoj okruh kamarátov a známych, partnera, a potrebuje ešte chodiť na Pokec. Ale to možno len ja som taký uzavretý a asociálny mne úplne stačia tí kamoši, ktorých už mám, keby k tomu bola ešte aj priateľka, tak mám všetko čo ku šťastiu potrebujem, a nemal by som potrebu písať si s nejakými neznámymi náhodnými ľudmi. Preto je z môjho uhla pohľadu divné, ked človek čo má partnera aj sociálny život ešte chodí na Pokec, zrejme by to vo mne vyvolávalo pochybnosti v súvislosti s našim vzťahom.
@majmarad kto tu kedy písal v tomto fóre niečo o tom čo je dôležité vo vzťahu a čo nie? ty chceš byť asi strašne zaujímavý alebo čo, lebo meníš názory podľa toho, ako ti to vyhovuje... ved nikto tu nepísal, že neverí svojmu partnerovi, ani že chodí kontrolovať telefóny,, ale do kelu, ja tomu môjmu verím na 110% a to po tých všetkých chlapoch, čo som dovtedy poznala, som si myslela, že takého, čo mu budem môcť veriť už nenájdem.. ale kebyže zistím, že si vypisuje poza môj chrbát s cudzími ženami,, čo by som si mala o tom myslieť? prečo by to mal robiť, ak je so mnou šťastný? .. tak zrejme by mi už v niečom klamal a vtedy máš veriť partnerovi, ak zistíš, že ti klame? hlavne v dnešnej dobe, keď sa veľa vzťahov začína cez internet? keď je dnes také jednoduché "namotať" sa na niekoho už aj cez "písmenká"? hej, je to smutné, že to tak funguje a nie nadarmo sa hovorí, že internet ničí vzťahy.. ale raz už to tak funguje a ty si bol ten, čo tu najviac vykrikuje aké sú sociálne siete zlé..
človek, čo ho zablokujú aj na pokeci, fakt ide hovoriť niečo o tom, ako to funguje na sociálnej sieti, ktorú ani poriadne nevyskúšal?
Som len napísal, že aj keby si partnerka písala, tak ak jej dôverujem, tak by som ani nežmurkol. Netvrdím, že by mi to nevadilo, ale ak by nemala napríklad žiadne iné sociálne kontakty a chodila si ,,len,, písať, tak prečo nie? Ale dôvera vo vzťahu je založená na niečom úplne odlišnom a ak takto premýšľa väčšina ľudí, ako tí, ktorí zahlasovali, že by partnerovi nedôverovali tak neviem kam sa dostaneme. Áno, na sociálnych sieťach sú rôzne hovädá a ľudia tam chodia viac menej za jediným účelom, ale partnerku, čo by takéto niečo vyhľadávala by som si určite nenašiel. A ak niekoho partner, ktorý má sociálne kontakty, milujúcu partnerku tak je to nanajvýš zvláštne a skôr by som sa zameral na seba. Čo som partnerke nedal, že hľadá inde? Je to veľmi pekné zrkadlo pre ľudí, ktorí majú pocit, že partner je ich vlastníctvo.
O tom to celé je, niektorí ľudia potrebujú jednoducho kontakt neustále s niekým novým,. Čím viac podnetov, tým sa človek viac naučí. Ale ak niekto nemá takého partnera, tak nie je úplne jeho chyba, že išiel hľadať inde to, čo mu doma chýbalo. Keď aj tie obyčajné vľúdne slová, ktoré už dlho nepočul. Nie všetci tam hľadajú to, čo opisuje väčšina z vás, ale ok. Ja beriem aj tvoj názor, len tvrdím, že ak by moja partnerka toto vnímala takto ako väčšina z vás, tak by to moja partnerka nebola.
@majmarad prosím ťa buď trochu realista, na Badoo si našli kamošky asi jedine ti muži čo ich ženy friendzonli a nechceli sními sex ani vztah
a zdá sa mi že splietas jedno cez druhé..podľa teba treba partnerovi bezhranične veriť aj keď bali iné hej osobne sa riadim tým, že osobe verím kým sa nesklamem.. a nikoho nepotrebujem vlastniť nevadí mi ani keď predomnou povie partner na inú ženu že dobre vyzerá kým cítim že má rád mňa a vyhľadáva moju spoločnosť
@olii ,,podľa teba treba partnerovi bezhranične veriť aj keď bali iné hej,,
Takéto niečo som kde písal? Nehovorím o tvojom prípade, ale položila si otázku všeobecne a ako takú som ju tak zodpovedal. Ak si niekto dôveru k partnerovi porovnáva s dôverou voči sociálnym sieťam, tak je to smutné. A veľmi smutné dokonca mať na partnera nepriame požiadavky typu: ..ak sa prihlásiť na Badoo, tak sa nepoznáme,, a podobne Až sa mi rozum zastavuje, ak samozrejme nejaký mám, lebo podľa mnohých ľudí trepem blbosti.
V súvislosti s tebou ti napíšem, že je to aj tvoje zrkadlo a ak sa dvaja partneri naozaj milujú, tak ten druhý nemá dôvod hľadať inde. jedine, že by si mu ten dôvod dala a to je už na zamyslenie.
@majmarad prečítaj si celú diskusiu keď mudruješ, konkrétne 9. komentár. Ak mal dôvod a chyba bola na mojej strane a neuvedomila som si ju alebo mu niečo chýbalo mal mi to povedat keď som sa kľudne pýtala ale nasledovali len výhovorky.
Ak ti má hovoriť, že váš vzťah nefunguje, tak to je už riadni v péčku, keď to nevidíš. Nič v zlom. A ešte keď sa ho spýtaš? Neblázni, veď to je podpásovka úplná...
Ak mal ťažké obdobie a ty si to ani nezbadala, tak je to veľmi smutné. Znamená to len to, že ti bol ľahostajný a veľmi si ho nepoznala...
ale ok, radšej už nič nenapíšem, nemá to celkom význam
@Olii Nie je to normalne. Ludia, ktori to tvrdia, su asi schopni toho isteho. Je jedno ci je to virtualne cez soc. siete alebo live. Je to nepochpitelne, ked niekto zatajuje, ze ma partnera a bavi sa s inym a este k tomu partnera pri nejakom podozreni obvinuje a klame. Ak ma niekto rad svojho partnera, nezide mu to na um. Inak nie je nieco v poriadku. Treba to skoncit, to trapenie a neistota za to nestoji... To mozem potvrdit.
@staphylococcus čo konkrétne sa ti nepozdáva? Ja dokonca nepoviem ani naživo nič, čo si dlhšie nepremyslím. To, že mi väčšina ľudí nerozumie je fakt, ale úprimne, nepotrebujem ich k životu Mohol by som rozprávať a písať takým štýlom, ktorý by bol zrozumiteľný aj pre teba, ale načo. Ľudia majú v mnohých ohľadoch klapky na očiach a toto je ten prípad. Zbytočne človek napíše, že za vzťah môžu obaja partneri, že dôvera je niečo úplne iné a že sú ľudia, ktorí na tých stránkach nehľadajú to, čo väčšina opisuje...atď. Takže mi prosím ťa vysvetli, čo ťa konkrétne tak pohoršuje na mojich príspevkoch? To, že im nerozumieš nie je môj problém. Možno zistíš, že som písal veci tak, ako naozaj sú, ale na to budeš musieť byť staršia a spoznať aj iných ľudí a nemať klapky na očiach.
@majmarad absolutne vsetko pocinajuc "ak ti partner klame, je chyba v tebe" NIE. Klamat vo vztahu sa NEMA. Vztahy maju byt zalozene na KOMUNIKACII. A to je zaklad UPLNE KURVA VSETKEHO. Asi sme prisli na to, preco si rozvedeny, ze jo. Ale to, ze dvadsatrocne poloautisticke cosi vie o medziludskych vztahoch viac nez ty je fakt smutne.
A na tinder ludia VAZNE nechodia hladat kamaratov. Proste nie. To je ako keby si siel do bordelu a ptm sa snazil manzelke nakecat, ze si jej tam bol vyberat darcek k narodeninam.
A nesnaz sa to uhrat na "som starsi, viem viac" pretoze tym len zdoraznujes, ako dlho uz zijes s hlavou v prdeli. A o dovere nemas pravo hovorit uz vobec, s takymto pristupom.
A nad tym, ci su veci naozaj tak, ako ty tvrdis ze su by som sa velmi silno zamyslela, pretoze vacsinovy konsenzus z tohto fora znie tak, ze to rozhodne pravda nebude.
@staphylococcus veď práve, vzťahy majú byť založené na komunikácii. Dobre píšeš, no ak by som teraz narážal na prípad zakladateľky, tak komunikácia nefungovala a môže to mať x príčin. Nedôvera, nevšímavosť, málo času, strach....no a následne to už smerovalo do riadnych sračiek pričinením OBOCH partnerov.
Ak si narážala na seba, tak možno vieš niečo o ,,vzťahoch,, ale nie o vzťahoch. je to totiž diametrálny rozdiel aké vzťahy myslíš A aj na tinder chodia ľudia hľadať kamarátov, aj napriek tomu, že tinder nemám. Ja netvrdím, že viem všetko na svete a samozrejme aj mladší môžu vedieť veľa, ale viem, že ak niekto dôveruje človeku len takto nasilu, tak to dôvera nie je. A človek následne spraví jednu vec (prihlási sa na soc. sieť) a dôvera je v riti? Neblbnite ľudia, veď to je povrchnosť. Dôvera je komplexnejší proces násilia na ľudskej bytosti, ale keď si myslíš toto, tak ťa v tom nechám. Dôvera ako taká je vlastne násilie páchané na inej ľudskej bytosti podmieňované niečím. Spravíš toto, alebo hento a dôvera padá...omg. Veď je to vydieranie. JA sa ani nečudujem, že sa rozchádzate a žijete samé, veď kto by vás chcel s týmto pohľadom na takéto skutočnosti
@majmarad mansplain me harder, daddy! Nic ma nerajcuje viac, nez rady do zivota od rozvedeneho tridsiatnika co zije u rodicov!
srsly, neviem, ci si naschval nepochopil a prekrutil prakticky cely moj koment a vratil sa k svojmu "ja viem vsetko, ty hlupa zena/decko", alebo si proste hlupy a nevies citat s porozumenim.
Ale jasne, vies vsetko najlepsie, vies ake vztahy som mala a myslela a vies aj vsetko o dovere (LOL). Jasne, dovera je nasilie. Boze, ze ja som sa do tohto vobec pustala. Ty fakt znies ako generator nahodneho bullshitu, prepac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Teda nemyslím konkrétne seba ale niekoho, kto to takto vníma, a bude sa venovať iba tebe, u teba hľadať útechu, oporu, a všetky tieto veci, a nebude mať čas ani chuť riešiť niekoho na pokeci.
neverila by som a pravdepodobne by som sa veľmi rýchlo rozišla.
ale vlastne zas raz neviem ci to myslíš vážne, keď ta žena podvadzala, tvrdíš ako sociálne siete nie sú nič pre teba a ze su to blbosti a teraz napíšeš, ze vlastne je to uplnd v pohode, keď partner POTAJOMKY chodí na ZOZNAMKU.
,, Ak chce partner klamať, tak oklame úplne inak, nebude predsa behať po pochybných sociálnych sieťach"- to v akej dobe žiješ? ved žijeme vo virtuálnej dobe sociálnych sietí, práve týmto spôsobom častokrát vznikajú nevery, na tých ako si ich nazval, pochybných sociálnych sieťach.
Ak by vzťahy takto fungovali tak by aj niečo vydržali! Vo vzťahu nemôžeš byť realista až tak úplne. Pamätaj si, že tam kde nejestvuje bezhraničná dôvera sa všetko časom zrúti! Je to môj názor, prežil som si toho dosť nato, aby som to mohol napísať ale ok. Neberiem ti ten tvoj Veď je to koniec koncov väčšinový názor.
Je vidno, že si dlho mimo vzťahu a aj modernej doby, ak niečomu nerozumieš, tak podľa mňa by si sa k tomu nemal takto nasilu ani vyjadrovať.
Mňa osobne by vytočilo, že je môj frajer na takejto zoznamke aj keby si tam hľadá len kamošku. PROSTE NIE. Kamošiť sa dá aj inde ako na zoznamke určenej na hľadanie sexu alebo vzťahu.
To je akoby si hľadal Iphone v sekcii Bazoš - nábytok. Štatisticky sa niekto mohol pomýliť a dať tam ten inzerát, ale pravdepodobnosť je neskutočne malá.
ale hej, je pravda, že poznám viacero zadaných ľudí ktorí chodia na zoznamky a nikdy to nie je z čirej zvedavosti
Pozri, nepropagujem moju pravdu a nikdy som nenapísal, že väčšinový názor nie je dôležitý (čítaj vyššie) len mám zato, že pokiaľ si navzájom partneri nedôverujú a klamú si tak ide vzťah do sračiek bez ohľadu na akúkoľvek sociálnu sieť. Ak by som mal niekedy partnerku a nedôverovala by mi (touto väčšinou logikou by som ju poslal do piče) Teba by to vytočilo, ale ak by som mal vzťah a existuje tam bezhraničná dôvera, ktorá by mala v každom zdravom vzťahu existovať, tak by ma takéto malichernosti ani nedonútili žmurknúť Vzťah by mal byť založený na vzájomnej dôvere a úcte, všetko ostatné ako (potreba vlastniť toho druhého) by malo ostať mimo! Ľudskú bytosť nemožno vlastniť a dávať jej podmienky.
Vykašlal by som sa na takeho partnera ktorý lozí na zoznamky.
Ak raz na zoznamku vlezie, znamená to že už ťa nemá rád. A už hľadá niekoho iného.
Toto robia väčšinou ženy, že si nájdu niekoho iného, s ktorým sa majú k sebe, ale zatial ti dokazu hovorit ako ťa milujú a majú radi, a potom zrazu po nejakej hádke rozchod a hned na druhý deň ju môžeš vidieť s tým novým.
Za to muži hrajú na dve strany celý čas a väčšinou majú len milenku
človek, čo ho zablokujú aj na pokeci, fakt ide hovoriť niečo o tom, ako to funguje na sociálnej sieti, ktorú ani poriadne nevyskúšal?
Som len napísal, že aj keby si partnerka písala, tak ak jej dôverujem, tak by som ani nežmurkol. Netvrdím, že by mi to nevadilo, ale ak by nemala napríklad žiadne iné sociálne kontakty a chodila si ,,len,, písať, tak prečo nie? Ale dôvera vo vzťahu je založená na niečom úplne odlišnom a ak takto premýšľa väčšina ľudí, ako tí, ktorí zahlasovali, že by partnerovi nedôverovali tak neviem kam sa dostaneme. Áno, na sociálnych sieťach sú rôzne hovädá a ľudia tam chodia viac menej za jediným účelom, ale partnerku, čo by takéto niečo vyhľadávala by som si určite nenašiel. A ak niekoho partner, ktorý má sociálne kontakty, milujúcu partnerku tak je to nanajvýš zvláštne a skôr by som sa zameral na seba. Čo som partnerke nedal, že hľadá inde? Je to veľmi pekné zrkadlo pre ľudí, ktorí majú pocit, že partner je ich vlastníctvo.
O tom to celé je, niektorí ľudia potrebujú jednoducho kontakt neustále s niekým novým,. Čím viac podnetov, tým sa človek viac naučí. Ale ak niekto nemá takého partnera, tak nie je úplne jeho chyba, že išiel hľadať inde to, čo mu doma chýbalo. Keď aj tie obyčajné vľúdne slová, ktoré už dlho nepočul. Nie všetci tam hľadajú to, čo opisuje väčšina z vás, ale ok. Ja beriem aj tvoj názor, len tvrdím, že ak by moja partnerka toto vnímala takto ako väčšina z vás, tak by to moja partnerka nebola.
A inak odkiaľ vieš, že neviem ako to tam funguje
a zdá sa mi že splietas jedno cez druhé..podľa teba treba partnerovi bezhranične veriť aj keď bali iné hej osobne sa riadim tým, že osobe verím kým sa nesklamem.. a nikoho nepotrebujem vlastniť nevadí mi ani keď predomnou povie partner na inú ženu že dobre vyzerá kým cítim že má rád mňa a vyhľadáva moju spoločnosť
Takéto niečo som kde písal? Nehovorím o tvojom prípade, ale položila si otázku všeobecne a ako takú som ju tak zodpovedal. Ak si niekto dôveru k partnerovi porovnáva s dôverou voči sociálnym sieťam, tak je to smutné. A veľmi smutné dokonca mať na partnera nepriame požiadavky typu: ..ak sa prihlásiť na Badoo, tak sa nepoznáme,, a podobne Až sa mi rozum zastavuje, ak samozrejme nejaký mám, lebo podľa mnohých ľudí trepem blbosti.
V súvislosti s tebou ti napíšem, že je to aj tvoje zrkadlo a ak sa dvaja partneri naozaj milujú, tak ten druhý nemá dôvod hľadať inde. jedine, že by si mu ten dôvod dala a to je už na zamyslenie.
Ak mal ťažké obdobie a ty si to ani nezbadala, tak je to veľmi smutné. Znamená to len to, že ti bol ľahostajný a veľmi si ho nepoznala...
ale ok, radšej už nič nenapíšem, nemá to celkom význam
A na tinder ludia VAZNE nechodia hladat kamaratov. Proste nie. To je ako keby si siel do bordelu a ptm sa snazil manzelke nakecat, ze si jej tam bol vyberat darcek k narodeninam.
A nesnaz sa to uhrat na "som starsi, viem viac" pretoze tym len zdoraznujes, ako dlho uz zijes s hlavou v prdeli. A o dovere nemas pravo hovorit uz vobec, s takymto pristupom.
A nad tym, ci su veci naozaj tak, ako ty tvrdis ze su by som sa velmi silno zamyslela, pretoze vacsinovy konsenzus z tohto fora znie tak, ze to rozhodne pravda nebude.
Ak si narážala na seba, tak možno vieš niečo o ,,vzťahoch,, ale nie o vzťahoch. je to totiž diametrálny rozdiel aké vzťahy myslíš A aj na tinder chodia ľudia hľadať kamarátov, aj napriek tomu, že tinder nemám. Ja netvrdím, že viem všetko na svete a samozrejme aj mladší môžu vedieť veľa, ale viem, že ak niekto dôveruje človeku len takto nasilu, tak to dôvera nie je. A človek následne spraví jednu vec (prihlási sa na soc. sieť) a dôvera je v riti? Neblbnite ľudia, veď to je povrchnosť. Dôvera je komplexnejší proces násilia na ľudskej bytosti, ale keď si myslíš toto, tak ťa v tom nechám. Dôvera ako taká je vlastne násilie páchané na inej ľudskej bytosti podmieňované niečím. Spravíš toto, alebo hento a dôvera padá...omg. Veď je to vydieranie. JA sa ani nečudujem, že sa rozchádzate a žijete samé, veď kto by vás chcel s týmto pohľadom na takéto skutočnosti
srsly, neviem, ci si naschval nepochopil a prekrutil prakticky cely moj koment a vratil sa k svojmu "ja viem vsetko, ty hlupa zena/decko", alebo si proste hlupy a nevies citat s porozumenim.
Ale jasne, vies vsetko najlepsie, vies ake vztahy som mala a myslela a vies aj vsetko o dovere (LOL). Jasne, dovera je nasilie. Boze, ze ja som sa do tohto vobec pustala. Ty fakt znies ako generator nahodneho bullshitu, prepac.
@Mouselet ???