ked to viem spravit sama, lepsie a zadarmo tak nevidim dovod naco tam chodit, vlasy su pre mna velmi dolezita vec a preto nebudem riskovat ich zverenie niekomu inemu
nie pretože raz som jej povedala že si prosím PODSTRIHNÚŤ tak 3-5 centy a z podstrihnutia sa stalo ostrihanie do postupna, keďže pani kaderníčke sa to viac pozdávalo.....:/
sama sa strihám ,keď si to posrať tak sama a zadarmo nie aby som zato ešte platila ale chodím tak raz za pol roka aby mi to trošku dala do poriadku a naviše nie je iný obetný baránok ktorý by sami nechal ostrihať
nechodím, neverím a nemám ich rada (za tie hlúpe reči) bola som 4 krát za život a stačilo mi....a nepáči sa mi keď som ostrihaná úplne rovnomerne, ja si to sama ostrihám všelijako, dokonca ani ofinu nemám rovnú, ale mne sa to tak páči a farbu si tiež dávam sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Strihám sa sama
toto sa mne ešte nestalo, minule som natrafila na takú "zvláštne vyzerajúcu" kaderníčku a tá mi skutočne vzala len 1 cm
konečne mi spravila tak jak som chcela!
@amikadze no ohľadom ich orientácie veľmi neverím
ohľadom zverenia mojich vlasov do ich rúk verím dostatočne na to, aby som to zaplatil, i keď muž kaderník ma dávno "nerobil"
a preto to vlastne tak robia
ale nasralo by ma to, keby že sa mi to stane
a raz mi povedala, že mi podstrihne vlasy o 2 cm a ja som prišla domov s vlasmi o 15 cm kratšími, bolo to nanervy
čiže sa radšej strihám doma pred zrkadlom (s mamkinou pomocou , lebo samej by mi to veľmi dobre nedopadlo
(do strihanie som nepočítal pár skrátení ofiny kamoškami, aby som cez ňu videl)
Nechal som tam cca 70€ za oholenie, ale tak luxusny zazitok inde nenajdes
Masaz hlavy, ramien, horuci uterak pred a po holeni.
Holia britvou, zapalia ti cigaru a mozes bafkat popritom, ako ta holi typek...
A na konci procedury pojarik whisky
Nom, nom nom ...
Neviem ľudia, kde to chodíte.