v poslednej dobe neverím na to, že predtým niečo bolo ani na to, že po tomto ešte niečo bude. podľa mňa všetky tieto teórie vznikli z jediného dôvodu, pretože sa bojíme toho, že jedného dňa jednoducho prestaneme existovať. potrebujeme určitý dôvod, určité barličky, niečo, čo nám to celé uľahčí. ale pochybujem, že niečo také existuje
človek sa narodí, potom zomrie a...koniec.už nič nebude...neviem kto vymyslel minulý život.ľudia si proste nechcu pripustiť že raz zomrú a nikdy sa na tomto svete už neocitnú.taký je môj názor.
pre tych co sa zaujimaju o tuto temu tak odporucam knihy od Briana L. Weissa, su to tri casti a prva sa vola: Mnoho životov, mnoho majstrov, mna velmi zaujala a ostatne casti druha cast je nieco o dusiach a tretiu to uz si nepamatam ale ta kniha ma velmi zaujala hned po prvej kapitole takze rozhodne odporucam kazdemu kto ma zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ludsky duch sa moze vtelit iba do cloveka,zvieraci do zvierata...