Ak to znamena to ze sa s niekym citis ovela lepsie nez s hocikym inym, rozumiete si a je medzi vami nevidane silna chemia, tak ano. Podla mna je to vseobecne celkom vzacny jav. Ale urcite neexistuje len jeden taky clovek a nemusi to byt len partner ale kludne aj kamarat/ka. Ak to ale myslis v nejakom ezo duchu, tak som pomerne skepticka
Ano, ale myslim, ze takych osob moze byt viac ci uz v podobe partnerov alebo dobrych priatelov. Nemyslim, ze je to len jedna konkretna osoba na svete zo vsetkych.
Neverím na "osud" ako taky. Ale ani na náhodu. Všetko čo sa stane je riadene prirodnymi zakonmi v malom meritku a následne aj v tom velkom (príčina a následok).
Myslím, že môj prvý frajer mi bol. Neskutočne sme si rozumeli (aj podľa horoskopu najideálnejšia kombinácia , ale úplne vo všetkom. Ale zas obaja sme sa (ale hlavne on a veľmi zmenili. Tak už nie, len vtedy, v tom čase.
Zasa s mojím terajším si nerozumieme úplne vo všetkom, ale tá stabilita je tam omnoho väčšia. On je poriadok a ja chaos. Dôležité ale je, že si rozumieme vo veciach, ktoré najviac milujeme a cez ostatné sa prenesiem. No možno sme si súdení práve v tom, že každý toho druhého nejakým spôsobom posúva vpred.
Čo sa týka priateľstiev, najviac sa mi osvedčili tiež podľa horoskopu. Áno, verím na horoskopy, lebo 95% dobrých vzťahov, ktoré som za celý život mala, boli vzdušné znamenia (ženy) . A nie, nikdy som si nezisťovala znamenie vopred. U mužov to nerozhodovalo.
@purpledrug666@7 ja to mám podobne, síce na horoskopy veľmi neverím, ale tiež mám medzi znameniami obľúbené jedno, ktoré sú podľa mňa najlepší ľudia na svete tiež to nezisťujem popredu, ono to tak vždy nejako vyjde
@gombik35@15 haha, prečo by som si nemohla? Ale mám naozaj pocit, že som pre niektorých ľudí bola súdená, lebo som ich neviedla na dobrú cestu v ich životoch ťažko sa to vysvetľuje, ale je to skrátka tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zasa s mojím terajším si nerozumieme úplne vo všetkom, ale tá stabilita je tam omnoho väčšia. On je poriadok a ja chaos. Dôležité ale je, že si rozumieme vo veciach, ktoré najviac milujeme a cez ostatné sa prenesiem. No možno sme si súdení práve v tom, že každý toho druhého nejakým spôsobom posúva vpred.
Čo sa týka priateľstiev, najviac sa mi osvedčili tiež podľa horoskopu. Áno, verím na horoskopy, lebo 95% dobrých vzťahov, ktoré som za celý život mala, boli vzdušné znamenia (ženy) . A nie, nikdy som si nezisťovala znamenie vopred. U mužov to nerozhodovalo.
A potom to zase prejde ?
Prečo to nie je anketa?
@purpledrug666 @7 ja to mám podobne, síce na horoskopy veľmi neverím, ale tiež mám medzi znameniami obľúbené jedno, ktoré sú podľa mňa najlepší ľudia na svete tiež to nezisťujem popredu, ono to tak vždy nejako vyjde