Verím v duchov... Aj keď sa mi nikdy nič nestalo a ani mi to nechýba...
ale kamarátka mi vravela, že ked jej chlapec bol v amerike, dostali s jeho strýkom a dvoma kamarátmi taký debilný nápad, že pôjdu vyvolávať satana... vraj sa nič nedialo až keď jednému z ich kamarátovi zrazu sčervanali oči začal zúrivo vrieskať a hádzať všetko čo videl..dokonca aj skrine čo boli veľké ako on sám....
Osobne poznám jej chlapca a nie je to ten typ čo by si potreboval vymýšľať takže neviem čo si mám o tom myslieť..
A minulý týždeň mi zase tá kamoška hovorila, že keď boli u nej a len tak sa rozprávali na gauči, zrazu všetok drevený nábytok začal praskať (viete ked praská drevo) a proste že stôl, skrine všetko to začalo v jednu chvíľu (náhoda?)... A pozrela na počítač, pretože počula kliknutie na myšku a šetrič zrazu zmizol a myška, ktorú mala pred tým nastavenú na pesničku ktorú púšťala mala nastavenú vedľa na srdiečku nad spoločnou fotkou jej chlapca s ňou...
máme čosi také nadprirodzené doma, niekoľko rokov, istú kvetinku, ktorá dokáže celkom zaujímavé veci... no, teda, jednu, ale whatever. naši ju už dávno chceli vyhodiť, ale ja si ju nechcem dať smiley:, pretože to je moje jediné spojenie, dôkaz, že existuje čosi mimo nás.
a hej, aj mne sa stávajú divné veci, sem tam, človek si na to časom zvykne... Takže áno, verím. Očividne na to svoje dôvody mám.
Ja v nadprirodzených veciach neverím, najprv by som musel byť ich súčasťou, teda byť v nadprirodzených veciach, ako to bolo sformulované, ale ani to by ešte nemuselo byť zárukou mojej viery v nich alebo v iné. Keď do nich preniknem (do nadprirodzených vecí), potom urobím analýzu a uvidím, v čo budem veriť ako ich súčasť. Ale inak verím. Zato niečo zaujímavé sa mi už určite stalo. Ale vo svojej podstate to bolo prirodzené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Som zvedavy kde budeme za takych 2000 rokov .
ale kamarátka mi vravela, že ked jej chlapec bol v amerike, dostali s jeho strýkom a dvoma kamarátmi taký debilný nápad, že pôjdu vyvolávať satana... vraj sa nič nedialo až keď jednému z ich kamarátovi zrazu sčervanali oči začal zúrivo vrieskať a hádzať všetko čo videl..dokonca aj skrine čo boli veľké ako on sám....
Osobne poznám jej chlapca a nie je to ten typ čo by si potreboval vymýšľať takže neviem čo si mám o tom myslieť..
A minulý týždeň mi zase tá kamoška hovorila, že keď boli u nej a len tak sa rozprávali na gauči, zrazu všetok drevený nábytok začal praskať (viete ked praská drevo) a proste že stôl, skrine všetko to začalo v jednu chvíľu (náhoda?)... A pozrela na počítač, pretože počula kliknutie na myšku a šetrič zrazu zmizol a myška, ktorú mala pred tým nastavenú na pesničku ktorú púšťala mala nastavenú vedľa na srdiečku nad spoločnou fotkou jej chlapca s ňou...
a hej, aj mne sa stávajú divné veci, sem tam, človek si na to časom zvykne... Takže áno, verím. Očividne na to svoje dôvody mám.
A či sa mi stalo niečo podobné? Možno áno, možno nie, nie som o tom presvedčená