Na cipovanie ako take hej, veď uz sa vývija tusim nejaký cip do hlavy, ktorý by mal napr. liečiť a tak. Na "tajne hromadne" cipovanie (napr. vakcinami) tu asi neverí nikdo.
@amorik Prosim a čoho sa bojíš v prípade, ak by si uz bol nahodou zacipovany? Ospravedlňujem sa za otázku, ale velmi by ma to zaujímal Toho, ze ta budú sledovať? Napr. ze kedy ideš do prace a z prace, na úrad a z uradu, s kamosom na pivo a tak? Prečo myslis, ze by to niekoho zaujímalo? Alebo sa obávaš skor toho, ze ak by si bol zacipovany, tak ti budú nejak ovplyvňovať psychiku a myslenie?
Jj presne ako pise Mariquittka, cipovanie psíkov funguje uz davno, ja ked som bola dat cipovat moju havinku, tak uz to bolo tusim povinne. Je to dobre na to, ze ked sa psík strati (bez známky s adresou), tak takto veterinari vedia nájsť majiteľa. Podla mna je to omnoho lepšie ako tetovanie, lebo to tetovanie väčšinou po par rokoch zmizne/je necitatelne.
Raz a navždy.
1. NANOČIPY SU PRIDRAHE NA TO ABY KAŽDY JOŽKO Z HORNEJ DOLNEJ MAL V NOSE JEDEN.
2. AK SI MYSLÍŠ ZE TA KALKULAČKA S KTOROU SA DA AJ VOLAT A SI PERMANENTNE PRIHLASENY NA INSTA, TIKTOK, FACEBOOK A INE SLEDOVACIE APPKY TA UZ NESLEDUJE, TAK MAS IQ JAK ZRAZENY PES.
@Funkyshit91
presne tak, žiadna manipulácia čipom nie je potrebná, veď stačí, že bársjaký kaufland/lidl/aboutyou/zelený mimozemšťan z obrazovky zavelí na black friday a ľudia dobrovoľne strácajú súdnosť...
navyše, vďaka AI bude cielená reklama v budúcnosti ešte dokonalejšia + manipulácia bude ešte jednoduchšia vďaka deepfake a podobným veciam... čipovanie by boli len vyhodené peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Naozaj, spokojne by som sa dala ocipovat a vymenit 70% tela za bionicke
Vychádzam zo skúsenosti ľudstva v minulosti.
1. NANOČIPY SU PRIDRAHE NA TO ABY KAŽDY JOŽKO Z HORNEJ DOLNEJ MAL V NOSE JEDEN.
2. AK SI MYSLÍŠ ZE TA KALKULAČKA S KTOROU SA DA AJ VOLAT A SI PERMANENTNE PRIHLASENY NA INSTA, TIKTOK, FACEBOOK A INE SLEDOVACIE APPKY TA UZ NESLEDUJE, TAK MAS IQ JAK ZRAZENY PES.
presne tak, žiadna manipulácia čipom nie je potrebná, veď stačí, že bársjaký kaufland/lidl/aboutyou/zelený mimozemšťan z obrazovky zavelí na black friday a ľudia dobrovoľne strácajú súdnosť...
navyše, vďaka AI bude cielená reklama v budúcnosti ešte dokonalejšia + manipulácia bude ešte jednoduchšia vďaka deepfake a podobným veciam... čipovanie by boli len vyhodené peniaze