verim, hoci si nemyslim ze je na svete jeden konkretny clovek stvoreny pre mna
ale z tej skupiny ludi, s ktorymi by som bola schopna stravit cely zivot som uz cloveka nasla a uz pol roka som jeho zenou:p
urcite, aky vyznam by potom malo manzelstvo ved sa slubuje vernost v chorobe aj zdravi, atd az kym nas smrt nerozdeli a nie kym si budeme vyhovovat a ked pride iekto lepsi rozvod
a moja odpoved ? ... neviem záleží od toho či nájdeš takého človeka s ktorým budeš schopný byt a milovat ho až do konca života .. no často sa to nestáva .
ja osobne nevidím dovod prečo by človek nemohol stretnúť človeka,ktorého by si vážil a mal rád tak,že by s ním chcel prežiť celý život...podľa mňa je to možné a dá sa to aj v dnešnej dobe,ktorá je však občas viac založená na kurvení ako na dlhodobej láske...jednoducho na lásku na celý život verím
samozrejme ze laska na cely zivot existuje. a kto neveriy nech sa pozre na svojich starych rodicov alebo rodicov alebo sa len tak chod prejst nedelu predobedom do mesta a budes videt starcekov a babicky ako spolu idu do kostola a pomahaju si navzajom po schodoch. samozrejme ze je laska ne cely zivot. a ten kto hovori ze nie ju este nenasiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale z tej skupiny ludi, s ktorymi by som bola schopna stravit cely zivot som uz cloveka nasla a uz pol roka som jeho zenou:p
a moja odpoved ? ... neviem záleží od toho či nájdeš takého človeka s ktorým budeš schopný byt a milovat ho až do konca života .. no často sa to nestáva .