ked sa teraz tak divam na ten datum tak ma napadlo ten co pisal ten kalendar nepomylil sa nahodou??? lebo 21.12.2012 same 1,2 a nulka ale keby ze tam je 21.12.2112 tak sa tam strieda 21 a 12...a to vyzera lepsie
@strejdabob tornada v strednej europe, hospodarska kriza, smrt polskeho prezidentna , nedostatok plynu - potycky s ukrajinou , povodne (nie len tu ale aj vo Fra, Ger atd) .....vybuch islandskej sopky....... a urcite by ma este nieco po chvilke premyslania napadlo
defakto za 18 rokov co som na svete sa este nestaloi tolko veci v tak kratkej dobe po sebe.....
nikto nevie, kedy pride koniec sveta. numerológ, co veri na moc cisel, navrhne hentaky datum. ale moze to byt i dnes v noci a moze to byt ktorakolvek z noci...
@flussica som uz roky permanentne zbalena a cakaam na svoju lod a toho 2012 mi slubili, ze sa po mna zastavia..nevedela som preco, ale teraz ako je ten humbuk kolo koncu sveta tak chapem ale tshhh
isto nepride,niekto sa zase potrebuje nabalit na sprostostiach alebo chcu len strasit ludi ako katolicka cirkev strasila ze v roku 1999 bude koniec sveta ...
@katalizator Takze supermegatutifrutiobrovske erupcie, ktore odpalia elektroniku? (*To aby som si dnes nezabudla pozriet Reflex plny dojemnych pribehov a emocii a Ordinaciu v ruzovej zahrade - co ak je to posledny krat (ach) )
@lelia Kde nastupujes? Sa mozno stretneme .. Mam miestenku na D2.554/13 (v poradi: Sekcia.rad/sedadlo)
@lelia Uf, nie, ze nas nechtiac katapultujes niekde pri suhvezdi Oriona . Nie, ze by som ho nemala rada, ale pre istotu si pozri raketnu prirucku a ani raket-vodicak by nebol odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
defakto za 18 rokov co som na svete sa este nestaloi tolko veci v tak kratkej dobe po sebe.....
@lelia Kde nastupujes? Sa mozno stretneme .. Mam miestenku na D2.554/13 (v poradi: Sekcia.rad/sedadlo)
@17 si pripraveny nasledovat muza nesuceho dzban vody?