viac si rozumejú... ja sa napr. vyhýbam škorpiónom lebo sa s nimi absolútne nezhodnem a stále sú hádky.. a neviem či je to znamením ale vačšinou som mala vždy šťastie na rovnaké znamenia čo sa chlapov týka, samí blíženci a strelci, ktorí sa k mojmu znameniu hodia... ale skončila som s pannou, niekedy mám pocit že sa k sebe nehodíme ale ked sa chce všetko sa dá a kašlať na nejaké horoskopy
Verím v nadprirodzenú silu raz mi jedna veštica vyveštila že budem chodiť s malým plešatým chlapíkom . Najprv som sa tomu smiala ale nakoniec som sa do presne takého chlapa zaľúbila a už sme 3. rok spolu
neviem ci mozno hovorit o nejakej univerzalnej kompatibilite znameni vo vztahoch...vztahy su aj tak len o kompromisoch...ked sa dvaja ludia dokazu prisposobit a "zladit", je podla mna jedno ake su znamenia.
ale co viem urcite, na mna charakteristika mojho znamenia na 90% sedi. takze ak niekto chce vediet aka som a ako reagujem, moze si precitat, ma to lahke
noo niečo na tom asi bude ja som strelec, a vraj sa ku mne nehodia ryby, panny a blíženci aa je to asi pravda, kedže blížencov nemôžem ani len vystáť, a s rybami si nemám čo povedať...a panny nepoznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale co viem urcite, na mna charakteristika mojho znamenia na 90% sedi. takze ak niekto chce vediet aka som a ako reagujem, moze si precitat, ma to lahke
A môžem s ním aj prechádzať popod rebrík!