tie naozaj najväčšie si nechám radšej pre seba resp. raz ich možno poviem, keď to budem tak cítiť, že to chcem niekomu povedať, ale dnes sú ľudia všelijakí netreba veriť nikomu na 100%
mam vela kamaratiek ale ani jednej jedinej neverim na 100% a nidky ani v buducnosti nikomu nebudem verit na 100=. niektore veci su proste medzi mnou a..mnou
ako by som to povedal. kedze je to moje dievca, tak jej verim uplne. ba dokonca az tak, ze keby som jej bol neverny, tak by som sa jej s tym zdoveril. co by sice znacilo, ze sa mi akurat do oci vysmeje, ze ci som fakt tak naivny, ze mi to uveri..
Môžem všetko povedať môjmu priateľovi... a to je to čo si na ňom najviac cením a vážim.. Nikdy za dva a pol roka kedy som mu zverovala to najtajnejšie nepovedal nikomu ani slovo( teda aspoň o tom neviem)... a vie všetko .. naozaj všetko
co je na polutovanie je fakt, ze najlepsiu priatelku nemam od casu, co sa stala jedna neuveritelna vec cez ktoru, sa nepreniesla. aj ked som to mala byt ja, co sa cez nu mala tazsie dostat. nuz... zivot je kruty... nie kazdemu je sudene mat taky poklad ako je najlepsi priatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale najlepší nieje žiadny. Žiadny ma totiž ešte nechcel chápať.
kedysi som si vsetko enchavala pre seba, nedavno som zistila ze predsa len mam pri sebe kamaratku ktorej sa mozem zverit a mne sa ulavi
ale nie vo vsetkom niektore veci proste povedat nechcem nie zeby som nedoverovala ale proste nechcem
ale to je iny pribeh.
ale ja neverim nikomu ... takze nikomu nic nepoviem