@flageusdei u mna je to zase naopak, ja som v to neverila, dokym som nezacala mat tento divny pocit... Moja babka sa mi predtym snazila vryt do mysle, ze duchovia existuju, a take blbosti ako je, ze ked umres, tvoja dusa sa prevteli do ineho cloveka a bla-bla, ale ja som jej neverila... Ale to s tyki duchmi jej verim, kedze mavam ten pocit.. Ale to s tou dusou jej teda moc neverim.. ^-^
@motorizer ale prosim vas, vysvetlite mi, preco by som preto mala trpet paranojou? Alebo aspon dufam, ze spravne chapem slovo paranoja... ^-^ noa, a na psychiatrii by som tak ci tak zosalela este viac, nech by som trpela cimkolvek, tam by ma nikdy nikto nedostal..
@sisooolq nevravím, že nie sú.... len si myslím že sú ojednelí naozaj naozaj ojedinelí. A 'nestrašia' for fun. Paranoja ma napadla preto lebo poznala som chlapa ktorý to mal podobne. Najskôr v krčme vravel o nepríjemných pocitoch, sledovanie atď. Potom sa začal správať paranoidne (každého upodozrieval a tak. Ďalej poskytoval svoje služby nájomnej vraźdy susedom lebo si myslel že ich ženy sú tajné špíónky z inej galaxie. Ku kncu dokázal stáť hodiny pri elektrickom stĺpe a vravel, že čaká na spojenie. Zošalel. Ale nekoniec zmizol a nikdy ho už nikto nevidel........... nie nezmizol zabil sa. Verím že tebe sa to nestane. Aj tak si myslím že by si za tým nemala zaoberať
@sisooolq hmmm... neviem nebola som pri tom. A v podstat všetky tie jeho príznaky boli vtipné. Ako to býva po smiechu príde plač... A ja som na také veci ako smrť, vražda, samovražda dosť chladná... Som totiž zdeformovaná dnešnou dobou, médiami atď. kde ti to strkajú od detcva popod nos až si na to zvykneš. Otupieš. Nevnýmaš. Zhlúpneš..... a stane sa s teba Američan. If you know what i mean...
poznam vela skutocnych pribehov o duchoch, ktorym clovek neuveri ale stali......musite to vidiet na vlastne oci aby ste uverili.....stastni su ti, ktori neveria a nikdy nevideli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Takže verím.
čiže verím, ale nebojím sa ... živých sa bojím veruže viac
Uvedomil som si, že je to celé akýsi veľký nezmysel a odvtedy s tým nemám najmenší problém .