na prvý pohľad ti ten človek môže byť akurát tak sympatický.
láska je podľa mňa taký stav, že na tom človeku máš rád skoro všetko. ako môžeš mať na niekom rád všetko, keď si ho zatiaľ len videl, teda jediné, o čom vieš, je jeho výzor?
@marleymt
z vlastnej skúsenosti: je to pocit že "to čo vidím, počujem, a vnímam z daného človeka mi dosť jednoznačne hovorí že nič z toho čo by som sa o ňom mohol dozvedieť sa mi nemôže nepáčiť. čiže že všetko čo sa o ňom dozviem sa mi bude páčiť/budem mať rád"
prihodil sa mi tento pocit v živote zatiaľ štyri razy a ani raz som sa nemýlil
ale hej, nenazval by som to priam láskou, je to skôr okamžitá istota že sa do dotyčnej zamilujem.
@marleymt
to už je vec definície pojmu "skutočná láska", ktorú som mal v tvojom veku tiež takú že "môže byť len jedna za život". ach, tie časy keď som bol beznádejný romantik...
určite ma môže niekto na prvý pohľad zaujať, výzorom alebo správaním ale láska to hned nie je podľa mňa,a le ako sa vraví, človek nepochopí kým nezažije
samozrejme, len baby neveria, lebo nam stale hovoria, ze ved ako si sa mohol do mna zalubit, ze ma poznas len chvilku, ze to urcite sa neda... atd pozname
taka okamzita istota, ze mam pred sebou specialneho cloveka, ktoreho by som dokazala milovat, keby sa veci vyvinuli tym smerom...a sudim podla vzhladu, cize aj z toho sa da vycitit charakter a zvycajne sa viem trafit, aj ked nevylucujem, ze sa mozem mylit, zvycajne, aj ked chcem, aby som bola prilis povrchna, tak mam nakoniec pravdu...vzhlad nevyvolava len sympatie ale aj opisuje zvyky, cize z toho sa da odvodit osobnost...neverim, ze povrchnost je uplne zla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
láska je podľa mňa taký stav, že na tom človeku máš rád skoro všetko. ako môžeš mať na niekom rád všetko, keď si ho zatiaľ len videl, teda jediné, o čom vieš, je jeho výzor?
z vlastnej skúsenosti: je to pocit že "to čo vidím, počujem, a vnímam z daného človeka mi dosť jednoznačne hovorí že nič z toho čo by som sa o ňom mohol dozvedieť sa mi nemôže nepáčiť. čiže že všetko čo sa o ňom dozviem sa mi bude páčiť/budem mať rád"
prihodil sa mi tento pocit v živote zatiaľ štyri razy a ani raz som sa nemýlil
ale hej, nenazval by som to priam láskou, je to skôr okamžitá istota že sa do dotyčnej zamilujem.
to už je vec definície pojmu "skutočná láska", ktorú som mal v tvojom veku tiež takú že "môže byť len jedna za život". ach, tie časy keď som bol beznádejný romantik...
a áno, je samozrejme pri tejto otázke dôležité, čo považujeme za lásku