@ohavnost podla mna je divne neverit v nieco, co vidis na kazdom kroku vsade okolo seba. to je ako kebyze ja poviem, ze neverim na poopicove stavy, bo som ich nikdy nezazil
@ohavnost ...no ved preto, co som pisal. je zvlastne neverit v nieco, co zazili 100vky 1000000ov ludi po celom svete len preto, ze ty nie. nerozumiem proste ludom, co popieraju existenciu lasky. ani ja som nebol este nikdy zalubeny, ale nikdy by mi ani na sekundu nenapadlo, ze neexistuje. a laska tiez moze vyprchat a stratit sa, nemusi ist vzdy len o poblaznenie
Tažko povedať ... Je to iba také fyzické proste že sa mi "páči" veľa krát sa mi to stalo...ale zas aj že som niekoho stále vídavala a ž potom sa mi začal páčiť.
Ja zas či mi jebe, že ved to som nezaložila ja, a potom som si za a) uvedomila, že už dlho nemám ten obrázok ako avatar a za b) že ho má na avatar viac ľudí..
Ja som typická ženská, na prvý pohľad sa zaľúbim takmer do hocičoho (so záľubou do nejakých anatomických štruktúr, čiernych šiat, bižutérie a pod.), len nie do chlapa (resp. ešte sa mi to nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a to, že na ňu neverím ja, neznamená, že na ňu nemôže veriť niekto iný a podľa toho sa aj správať
A k téme: nie.