už niekoľko krát sa mi stalo že kaď som dievčatám poslal svoju fotku tak povedali že nikdy si nenájdu chalana dokiaľ nebudú mať mňa a aj tak učinili. Lebo som neskutočne sexy. Čiže ak nevyzeráte ako opice a ste fakt neskutočne pekní, tak to fungovať môže lebo baba o vás nebude chcieť prísť
vzťah na dialku mi klape lepšie ako ten predtym ked sme boli blizko ... ale to nie je vzdialenostou ale ludmi. ja vravím že ekd sa chce tak sa dá....
ale samozrejme je to len krátkodobé riešenie.. teda chcem tym povedať že cely život tak žiť nie je bohviečo, čiže skor či neskor tí ludia budu aj tak pri sebe ak prekonaju toto obdobie vzdialenosti )
@kto krasa je relativny pojem az moc relativny a anketa je o vztahu nie o zazitku na jednu noc , ale tak ked nazyvas laskou niekoho iba pre to ze podla teba dobre vyzera nech sa paci choice is yours
@kto ja som o krasnom vnutri a skaredom zovnajsku nezacala pisat to ako prve napadlo teba, je jasne ze ked idem do vztahu ze sa mi snad ten clovek paci nie? ach
Mal som,no mojej milovanej povahe to nevyhovuje. Človeka,ktorého mám viac než rád musím mať pri sebe. Keď ho chcem proste vidieť,že hneď môžem dobehnúť. Keď ho chcem objať,môžem ho objať hneď. Nie za pár dní,keď príde víkend...
@thevanderdark aj ja verim ale musi to byt niekto super extra specialny kvoli ktoremu som ochotna podstupit taketo veci inak do takej sracky nejdem ani za nic
@kills ja som o zovňajšku ale písal trošku v inom zmysle. Prečítaj si ešte raz môj prvý príspevok a pochopíš. Lebo ako odpoveď na tvoju reakciu by som sa v podstate len opakoval.
tiež v takom som, nemyslela som, že budem..no a uvidíme, myslím, že to má dve strany a aj nejaké pozitíva - aspoň tú vzácnosť, ale zas to čakanie je dlhé niekedy.
Ak sa doba, kým sa stretnete a budete spolu aj v realite ráta na mesiace a nie na dni, tak to nemá zmysel. Ak sa osobne nepoznáte vôbec, tak je to len ilúzia, čím skôr sa jej vzdáte, tým lepšie pre vás.
Trochu sa opravím - kým je človek tínedžer, tak to nemusí byť až taký problém, lebo mladí ľudia sa radi nechajú unášať svojimi predstavami, prípade sú tak vyťažení školou, že im stačí vidieť sa napr. 1-2x za týždeň... Až budeš hľadať vzťah dospelých ľudí, nebodaj spolužitie, tak vzdialenosť je veľký problém.
pol roka som mala vztah na dialku aj ked uz teraz iba spominam.. bolo to fajn. obcas nejake stavy z toho celeho ale inak sa to dalo a niekedy to je lepsie ako "normalny" vztah sice mi dost vadilo ze sme si nemohli povedat len tak ci nevybehneme zajtra von, na kavu atd. ale vzdy sme si to vynahradzali.. pekne spomienky ale ako niekto hore spomenul, dost zalezi na povahach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
fakt je to o ludoch a nie o dialke..ja mozem verejne povedat,ze som verni..
@coquette no tak potom by to mohlo aj fungovat
fakt je to o ludoch a nie o dialke..ja mozem verejne povedat,ze som verny...
@coquette no tak potom by to mohlo aj fungovat
mám.
sme pohodys. ale tak zase my nie sme až taká diaľka
ale samozrejme je to len krátkodobé riešenie.. teda chcem tym povedať že cely život tak žiť nie je bohviečo, čiže skor či neskor tí ludia budu aj tak pri sebe ak prekonaju toto obdobie vzdialenosti )
Samozrejme, chýba mi, keď nie sme dlhšie spolu, ale zase o to viac sú potom tie chvíle krajšie a je to úplne super pocit ..
Všetko záleží len na tých dvoch ľuďoch.
ale verím, že sa to dá len treba lásku
Záleží aj od človeka, nie každý to zvládne.
1. Či sa poznali dobre už pred vzťahom.
2. Ako často sa stretávajú.
3. Ako silno sa majú radi.
4. Aké sú povahy.
Mal som,no mojej milovanej povahe to nevyhovuje. Človeka,ktorého mám viac než rád musím mať pri sebe. Keď ho chcem proste vidieť,že hneď môžem dobehnúť. Keď ho chcem objať,môžem ho objať hneď. Nie za pár dní,keď príde víkend...
vy ste čudní
a záleží to celé od tých dvoch,nie od diaľky.
inak.. mala som vztah na dialku (aj ked to zas nebola až taka dialka) a dalo sa to. vídavali sme sa cez vikendy
jedine FB vzťah vydrží vzdialenosť
Dá sa. Keď sa chce
skrz to sme stále spolu..
je to 11 mesiacov..
chalanisko je z Čiech..