ja si myslím že vzťah na celý život je hlúposť a či je už s pravým alebo nie, furt ti niečo dá, respektíve vezme. a to je čaro života a 7miliardovej populácie
Zober si to, že povedzme človek si tuná na Slovensku 2 max 3 krít povie že aha totoje moja osoba na celí život...Tak potom si prerátaj že koľko 5,5 miliónových Slovensiek sa zmestí do počtu 7 miliárd ľudí.
Čiže po prerátaní to je Životných lások na svete je 200-300
*teda nemyslim si ze iba jeden potencialny partner moze byt celozivotnym, ono sa to clovek koniec koncov ani nedozvie ci ich je viac, ale keby iste veci isli inym smerom tak ten "pravy" by sa nasiel niekde inde..
Chcem zlozit polovicu zodpovednosti bud. zivota na niekoho
--- Niekoho na to potrebujem.
Chcem mat 2 deti
--- Potrebujem matku, ktora mi ich vynosi a pomoze vychovat
Chcem aby sa o mna niekto staral
--- na to tiez niekoho potrebujem
Potrebujem sex
Chcem mat niekoho pri sebe, ked budem stary
--- jaksi tiez na to niekoho potrebujem
Ak si najdem niekoho, kto pri tom bude mily, pekny, pritazlivy, zodpovedny, predpokladom dobry rodic, spolocensky.... a na koho si zvyknem tak, ze si ho vezmem a budem milovat... kludne ho nazvem tym JEDINYM.
ludia, mam pocit ze cela tato generacia je okrepena z americkych filmov, aj na sebe to niekedy badam. takze zacnite (pripadne zacnime) poriadne oddelovat realitu od scenarov americkych filmov a mozno sa nam bude zit lahsie a jednoduchsie, ked nebudeme verit na klise z filmov
@chef Pokiaľ nenájdeš, nezúfaj! Mám tu - špeciálne pre Teba - momentálne náááhodou v šuplíku pár záložných možností. Skús si ich vypočuť.
Chcem mat kde byvat (dom, byt)
- život v kláštore tuším nie je platený nijako prehnane a ešte Ťa možno aj osvieti! Niet nad duchovné zázemie... kde Ti ponúknu bonus strechy nad hlavou, vzdelanie a prácu ).
Chcem mat dobre auto
- typicky manieristicky ľudské. Ale neboj, v kláštore Ťa odučia od takýchto plytkých a zbytočných snov .
- kúp si psa.
Chcem mat 2 deti
- adoptuj si na diaľku.
- kým si svojprávny, iste zvládneš sám.
Potrebujem sex
- kláštor odučí 8).
- kúp si psa.
Ak si najdem niekoho, kto pri tom bude mily (=pes), pekny (=pes), pritazlivy (=...pes - nešpecifikoval si, PRE KOHO príťažliví a iste sa nájdu fenky z okolia, čo Tvojho spa budú "žrať"), zodpovedny (=pes - najlepšie teda strážny!), predpokladom dobry rodic (=fenka psa - materinský pud sa zvyčajne prejavuje úchvatným spôsobom. Teda, hlavne si nekupuj kukučku, to je jedno už potom, aké iné zviera by si ešte potenciálne chcel), spolocensky (..aj spoločenské plemená by sa našli)... a na koho si zvyknem tak, ze si ho vezmem (=z útulku? Psa!) a budem milovat (=..a pes Ti lásku jednoznačne vráti !)... kludne ho nazvem tym JEDINYM (= a toto je na veci to najlepšie: Pes nikdy nebude robiť žiarlivostné scény, že sa osťahuje a keď aj, určite Ťa neošklbe o polovicu majetku: Môžeš mať teda dva psy = dvojnásobnú lásku a to všetko v kláštore! No nie je to super?).
podľa mňa je veľa takých ľudí, ktorí sa k tebe hodia na celý život. je to len o tom, koho stretneš ako prvého, a či sa rozhodneš, že to je ON a ďalej už nebudeš hľadať ani skúšať.
No ja si myslím, že partner na celý život (čiže ten pravý) môže byť hocikto, len treba chcieť z každej strany. A všimla som si, že všetci starí manželia vravia, že treba veľa tolerancie v takom vzťahu na celý život.
Ale teoretickým modelom pravdepodobnosti mi vyplýva že s tých všetkých bude možno len zopár takých čo budú ideálne aj fyzicky, prípadne fakt len jedna.
myslím že nie, nikto nie je pre nikoho úplne dokonalým partnerom, len treba nájsť človeka, ktorého chyby dokážeme prehliadať a tolerovať ...a takých je dosť
na svete žije 7 miliard ľudí, keď počúvate svadobné oznamy v kostole, väčšinou sú to dvaja ľudia z toho istého mesta, dediny...alebo z blízkeho okolia...máte pocit, že tí dvaja sa našli? Čo keď ich vyvolený žije niekde v Azerbajdžane? Podľa mňa, ak existuje ten jeden pravý, len minimu ľudí sa ho podarí nájsť...ostatní sa musia zmieriť s ľudmi, s ktorými sú na jednej vlnovej dĺžke...ale aj to je výhra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Čiže po prerátaní to je Životných lások na svete je 200-300
--- Hypoteka, ktoru potrebujem s niekym splacat.
Chcem mat dobre auto
--- Pozicka, ktoru potrebujem s niekym splacat.
--- Niekoho na to potrebujem.
Chcem mat 2 deti
--- Potrebujem matku, ktora mi ich vynosi a pomoze vychovat
Potrebujem sex
--- jaksi tiez na to niekoho potrebujem
Ak si najdem niekoho, kto pri tom bude mily, pekny, pritazlivy, zodpovedny, predpokladom dobry rodic, spolocensky.... a na koho si zvyknem tak, ze si ho vezmem a budem milovat... kludne ho nazvem tym JEDINYM.
ludia, mam pocit ze cela tato generacia je okrepena z americkych filmov, aj na sebe to niekedy badam. takze zacnite (pripadne zacnime) poriadne oddelovat realitu od scenarov americkych filmov a mozno sa nam bude zit lahsie a jednoduchsie, ked nebudeme verit na klise z filmov
Chcem mat kde byvat (dom, byt)
- život v kláštore tuším nie je platený nijako prehnane a ešte Ťa možno aj osvieti! Niet nad duchovné zázemie... kde Ti ponúknu bonus strechy nad hlavou, vzdelanie a prácu ).
Chcem mat dobre auto
- typicky manieristicky ľudské. Ale neboj, v kláštore Ťa odučia od takýchto plytkých a zbytočných snov .
- kúp si psa.
Chcem mat 2 deti
- adoptuj si na diaľku.
- kým si svojprávny, iste zvládneš sám.
Potrebujem sex
- kláštor odučí 8).
- kúp si psa.
Ak si najdem niekoho, kto pri tom bude mily (=pes), pekny (=pes), pritazlivy (=...pes - nešpecifikoval si, PRE KOHO príťažliví a iste sa nájdu fenky z okolia, čo Tvojho spa budú "žrať"), zodpovedny (=pes - najlepšie teda strážny!), predpokladom dobry rodic (=fenka psa - materinský pud sa zvyčajne prejavuje úchvatným spôsobom. Teda, hlavne si nekupuj kukučku, to je jedno už potom, aké iné zviera by si ešte potenciálne chcel), spolocensky (..aj spoločenské plemená by sa našli)... a na koho si zvyknem tak, ze si ho vezmem (=z útulku? Psa!) a budem milovat (=..a pes Ti lásku jednoznačne vráti !)... kludne ho nazvem tym JEDINYM (= a toto je na veci to najlepšie: Pes nikdy nebude robiť žiarlivostné scény, že sa osťahuje a keď aj, určite Ťa neošklbe o polovicu majetku: Môžeš mať teda dva psy = dvojnásobnú lásku a to všetko v kláštore! No nie je to super?).
ale kláštor ťa od sexu neodučí...len ťa preorientuje na iné pohlavie a vek
@chef ...kúp si korytnačku!!!
@jerometoucanrainbow Potlačí chute a každopádne, už k tomu potom aj tak nebudeš potrebovať tú jedinú .
- kúp si psa.
navod na sodomiu?
Ale teoretickým modelom pravdepodobnosti mi vyplýva že s tých všetkých bude možno len zopár takých čo budú ideálne aj fyzicky, prípadne fakt len jedna.
Čiže podľa môjho názoru, teoreticky pre človeka existuje viac "dokonale spriaznených duší."
no prepáč, aké výnimočne? so mnou máš VŽDY súhlasiť
samozrejme. to si doteraz nezistil??
ale nechce sa mi chodiť a hľadať do iných krajín a na iné kontinenty, keď som už našla tu
pohodka. to príde časom