"Dentrasiom to celkom vyhovovalo, pretože vagónske peniaze patrili medzi najtvrdšie meny vo vesmíre, no inak svojimi zamestnávateľmi hlboko opovrhovali."
Veta: "Ani trochu som netúžila zazrieť tváre upírov, ktorých odsúdili na smrť, hádam som sa aj ja bála, že by som na tlejúcich hraniciach mohla niekoho spoznať."
"V jednoduchých prípadoch nemusíme vplyv priestorového spolupôsobenia stužujúcich prvkov podrobne vyšetrovať."
nie som si istá, či zrovna skriptá od docenta harvana správne vystihnú môj život, ale tak ok... beriem si z toho ponaučenie, a už nebudem nič riešiť a vyšetrovať...
"Tri čarodejnice a rytier sa vybrali dolu kopcom spolu, držiac sa za ruky, a všetci štyria žili dlhý a šťastný život a nikto z nich nevedel ani netušil, že voda vo fontáne nebola vôbec čarovná."
"Sama budova kaštieľa nie je však najtypickejším dokumentom vo vývoji kaštieľov na Slovensku, pretože jeho renesančno-barokový základ zo začiatku 18. storočia už vôbec nezanechal stopy v prestavbe a nadstavbe kaštieľa okolo roku 1880, keď sa použili historizujúce prvky zahraničných architektonických vzorov."
Aj keď rozdelenie náhodnej premennej je úplne určené distribučnou funkciou F, pohodlnejšie sa pracuje s pravdepodobnostnou funkciou f (ak náhodná premenná je diskrétna), resp. s hustotou f (ak náhodná premenná je spojitá).
Edison, zrejme protoze si byl vedom blizkosti Teslova rodneho mista ku Transylvanii a vzhledem k tehdejsimu oziveni zajmu o pribehy Vlada Drakuly, udajneho upira z 15. stoleti, ktery zil v teto oblasti, se Tesly zeptal, zda " novacek... kde okusil lidske maso?"
I keď je známe, že KGB a jej vojenský proťajšok GRU sú navzájom na nože, medzi zasvätenými je viac-menej dobre známe, kto tu hrá úlohu mačky a kto myši.
2.32 Nájdite minimálny disjunktívny tvar a minimálny konjunktívny tvar booleovskej funkcie f(p,q,r,s,t,u), ktorá nadobúda hodnotu 1 len v arcgumentoch: (0,0,0,0,-,-), (1,1,1,1,1,-), (0,0,1,1,0,0), (1,0,1,1,1,-), (1,0,1,1,0,0), (1,0,0,1,0,1), (1,0,0,0,0,-), (1,1,0,1,-,1), (0,0,0,1,-,-), (1,1,0,0,0,-), (0,1,0,0,-,-), (1,1,1,1,0,0), (0,1,1,1,0,0), (0,1,0,1,-,-), (1,0,0,1,1,1).
Uznam, ze sa mi trochu penilo z ust ked som to opisoval..toto ma vystihovat moj zivot? binarna sustava? snad nie...
Vlastne zájdem ešte ďalej a poviem, že si myslím, že si v skutočnosti dostala kopanec a cítiš sklamanie, že si nič nedosiahla lebo to je jednoduchšie, však?
Naozaj, dosť často je týmto želaniam zakázaný dokonca prístup do vedomia, ktorý zvyčajne neviem nič o samej existencií nebezpečných pudových zdrojov. .. To je nejaký skrytý zmysel akože ?
"Skupinu poľovníckych psov, nazývaných v USA športovými psami, tvorí široké množstvo plemien, ktorých úlohou je pomáhať poľovníkovi predovšetkým vyhľadávaním a prinášaním zveri."
"(Ta první rozpoutala úplné rodeo, když jsem se ji v hotelu pokusil zatáhnout do postele a svléknout, ale v momentě, kdy jsem radši začal číst v posteli) knížku, protože mi celý ten povyk nestál za to, přilezla naráz sama od sebe a začala mě svádět.
Ta druhá se mě začala po sexu vyptávat na první poslední."
Neviem, či mám rátať tú prvú, keď je tam len z polovice, ale je krajšia.
Každopádne, toto nemá s mojím životom zatiaľ nič spoločné.
...alebo?
A ak by som vzal knihu, ktorú mám skutočne najbližšie, bolo by to:
"Penta-1,3-dien může existovat pouze ve dvou izomerech, protože na jednom koncovém uhlíkovém atomu má dva identické substituenty."
Ba začal som si robiť poznámky o jednotlivých úsekoch trate: kde môžem získať najväčšiu rýchlosť, ako vôjsť do slučky, kde viac-menej brzdiť pri približovaní sa ku kontrolným bodom.
Máme-li však nyní porozumět fenomenologickému pojmu fenoménu vůbec, bez ohledu na to, jak je ukazujíci se blíže určeno, je k tomu nezbytným předpokladem nahlédnout smysl formálního pojmu fenoménu a jeho správne aplikace ve vulgárnim významu. cize tak
(str. 47: Harry nepovažoval za potrebné vnucovať...) str. 48: ...im svoju spoločnosť, ďalšou hádkou by nič nedosiahol, iba čo by ho možno rozhnevala natoľko, že by sa uchýlil k ďalšiemu ilegálnemu čarovaniu.
"Ľudia sa radi zabávajú. A výbercovi daní sa páči, keď ho neotrávia a nepochovajú do plytkého hrobu za starým mlynom." Napil sa piva. "Takto sú spokojní všetci."
"Harry nepovazoval za potrebne vnucovat im svoju spolocnost, dalsou hadkou by nic nedosiahol,iba co by ho to mozno rozhnevalo natolko, ze by sa uchylil k dalsiemu ilegalnemu carovaniu."
Keď u nej odpracoval jedenásť dní, spoločne s ostatnými šiestimi tulákmi, bolo McCandlessovi jasné, že Ernie nemal v pláne mu zaplatiť, a tak z hromady na dvore ukradol červený desaťrýchlostný bicykel a odišiel na ňom do Chica.
Přesnější interpolant bychom mohli sestrojit tak, že bychom na intervalech , ,... aproximovali f(x) pomocí interpolačních polynomu stupně (nejvýše) k > 1.
"Štóla zrazu spadne na zem a žena sa opäť otočí mužom chrbtom, potrasie hlavou, vlasy si prehodí dopredu a ruky zvrtne za chrbát tak, že sa jej stretnú na zapínaní podprsenky, keď v tom hľadisko zašumí od vzrušenia."
"Mikulas zatial zostal usetreny sklamania, nedozvedel sa, ze jeho milovany a (navonok) ako dvojca podobny bratranec "Gergie" sam stiahol pozvanie a jeho vlada dala prednost mlcanlivej spolupraci so sovietom, s revolucnymi a nevypocitatelnymi silami vladneho suboru."
A jak okouzlující byl předešlého večera při obědě, když seděl proti němu v klubu w vyjevenýma očima a pootevřenými rty v ulekané rozkoši, kde červená stínitka světel barvila ještě bohatěji do růžova probouzející se krásu jeho obličeje.
toto vyzerá ako nejaký pochybná červená knižnica, takto mimo kontext, ale to je len Dorian
@mielikki ja som si Doriana akurát pred pár dňami vypožičala, že si to konečne prečítam, keď som ťa to videla toľkokrát spomínať, ale škoda, mám tam inú vetu
no z najbližšej knižky:
"Značka ustanovuje povinnosť zastaviť vozidlo na mieste, ktoré je na značke uvedené."
na 48.strane je register takže napíšem poslednú vetu
->Toto miesto v starobylej Mezopotámii,čiže Chaldejsku (dnes južný Irak),je známe svojim zikkuratom (chrámová veža s pravouhlým pôdorysom); rodisko Abraháma.
"Iron and steel are among the most widely used materials in our society." Učebnice chémie ak sa to ráta za knihu. Ak sa to neráta knihu tak v ASlovenských rozprávkach od Dobšinského Bol raz jeden starý kráľ a ten mal troch neveľmi súcich synov. Jedno lepšie ako druhé
"Ak nededí manžel ani žiadny z rodičov, dedia v tretej skupine rovnakým dielom poručiteľovi súrodenci a tí, ktorí žili s poručiteľom najmenej po dobu jedného roku pred jeho smrťou v spoločnej domácnosti a ktorí sa z tohto dôvodu starali o spoločnú domácnosť alebo boli odkázaní výživou na poručiteľa."
" V psychiatrickom stacionári bolo pre mňa zo začiatku všetko nové" ako som sama doma ale vôbec mi nevadí že sa práve smejem na celý byt... až mi tečú slzy ak táto veta vystihuje môj život, tak to som teda dobrý blázon... inak z knihy "Diagnóza F50-evita"
47: Keď zazvonilo na koniec...(pokračovanie)..48: vyučovania, dal sa Edward do reči práve s Mikom Newtonom a pomaly kráčal vedľa neho až na parkovisko...alebo...48:...Ja som sa šuchtala za nimi a nechala som Edwarda, aby ma ťahal. ...
Chodba má zábradlie, schodište má zábradlie, ideš vlastne skôr štvornožky ako po dvoch a dolu sa ťa už ujmú spoluväzni, ktorí ťa dopravia až do väzenského voza. tak dík teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
184 komentov
pochybujem že to vystihuje môj život -.-
Hmmmm...
jáj, aha o__O
To ma asi nevystihuje, no
- poteší.
nie som si istá, či zrovna skriptá od docenta harvana správne vystihnú môj život, ale tak ok... beriem si z toho ponaučenie, a už nebudem nič riešiť a vyšetrovať...
Určite mi anglická učebnica predurčuje budúcnosť...
"Mne je to jedno." .....no úplne toto fakt vystihuje môj život
Kniha youcat dala mi ju sestra 2 dni do zadu
O________O
Nikdy sa nespoliehajte na spoločnosť ako model funkčného správania.
Fuj... :/
informací jako na průsvitném
výkresu.
uhm? toto ma úplne vystihuje!
Úžasná veta...
Uznam, ze sa mi trochu penilo z ust ked som to opisoval..toto ma vystihovat moj zivot? binarna sustava? snad nie...
druhá je True Escape Stories:
"A riskol to" ....krásna veta
+3*
"Poslušné a inteligentné andalúzske kone sú vynikajúcim drezúrnym plemenom."
môže byť.
no pekne -.-
Ta druhá se mě začala po sexu vyptávat na první poslední."
Neviem, či mám rátať tú prvú, keď je tam len z polovice, ale je krajšia.
Každopádne, toto nemá s mojím životom zatiaľ nič spoločné.
...alebo?
A ak by som vzal knihu, ktorú mám skutočne najbližšie, bolo by to:
"Penta-1,3-dien může existovat pouze ve dvou izomerech, protože na jednom koncovém uhlíkovém atomu má dva identické substituenty."
To už môj život vystihuje lepšie.
hmm, celkom to na mňa sedí
Divergent, dystopia
Ďakujem za životnú radu
Nemyslím, že táto veta nejak vystihuje môj život
áno..to som ja!
jj, to teraz vystihuje môj život dokonale
- -
Ilegálne čarovanie? neviem neviem...
"Istý svetobežník sa rozhodol opísať svoje gurmánke zážitky."
Čiže keď budem šéf, stlačím vypínač...teším sa.
v tom sa zhoduje len moje meno ale aj tak,dobré
Jediné, čo ma vystihuje je to, že sa napil piva
hm...zaujímavé... ak to vystihuje môj život tak by som sa nad sebou asi mala zamyslieť
No skvelé
ej, celkom trefné
LoL
super...to som akože štetka?
nuž ..
lol
nenavidimmaturituznosky.sk
toto vyzerá ako nejaký pochybná červená knižnica, takto mimo kontext, ale to je len Dorian
....toto dufam nevystihuje moj zivot :/
.. to by aj ked sa nad tym zamyslim slo
no z najbližšej knižky:
"Značka ustanovuje povinnosť zastaviť vozidlo na mieste, ktoré je na značke uvedené."
The Secret.
->Toto miesto v starobylej Mezopotámii,čiže Chaldejsku (dnes južný Irak),je známe svojim zikkuratom (chrámová veža s pravouhlým pôdorysom); rodisko Abraháma.
asi ništ no
cela ja
no možno som
pevne verim, že moj život sa neubera smerom dementnosti chamtivych
Som krásna a bystrá len dúfam, že neskončím v háreme
vau
ouk:
"O..." a co,nechce sa mi.
eh...toto sa mi luubi
(to je dosť v keli, niekoľko rokov presne viem, na koho by celkovo ten opis sedel )
(CAPOEIRA ACHE CESTA ZLATE RYBKY)
fíha, takže ty osobne poznáš Doriana?!
(povedzme, že som si jedného dňa povedala, že to vcelku na niekoho sedí. Ale to bolo pred pár rokmi, odvtedy sa presviedčam, že nie
Leonardo da Vinci patril k najvyhľadávanejším súvekým maliarom a nebol len umelec, ale aj vedec a vynálezca."
Trochu to niečo vystihuje
Prečo práve číslo strany 48?
DD
Neviem či je to pre mna moc vystihujuce
tá druhá veta tam musela byť tiež
ak sa to ráta, znamená to, že budem geodetka? O_o nie.
Hm..
wau!!! vystihuje, máš pravdu
meh, nothing interesting...
Hirax, Príbeh Muža
Od vtedy čo sa vydali na cestu už prešiel rok, a jej koniec je ešte stále v nedohľadne...