takéto otázky sú strašne zbytočné tažké je pre každého niečo iné. ak máš záujem práve o toto. tak to zvládneš. ak je to len z núdze cnosť tak na to ser, lebo to ťažké bude
tiež som chcel ist na veterinu,ale nechcem už...je to druha najťazsia skola hned po jadrovej fyzike na Slovensku...clovek sa tam nonstop uci,ziadne prazdniny nema..... A aj tak zbytocne,dopyt po veterinarov je asi 11%... čiže človek sa tazko uplatni....
ja tiez chcem ist na veterinu ale tiez sa bojim ze ak sa tam aj nahodou dostanem tak sa tam neudrzim alebo tak...z chemie a bioly som nikdy nebola najvacsia jednotka ale tak je to moj sen a sny treba plnit aspon podla mna takze za pokus nic nedam...vyskusaj a ty a uvidis...na prijimacky idem tiez iba akoze skusit ze ci ma zoberu xD uvidime
Chodila som tam rok ....je to ťažke a dosť... je na tebe či sa na jednu skušku dokažeš naučiť aj niekolko stovky stran tak aby si to ozaj vedel. Na začiatku dosť veľa ľudí letí na anatomii,chemii,... zaleží o tom ako to maš v hlave,ale ak ťa to bavi tak chod ak nie tak zbytočne preplačeš a presedíš cele noci nad knihami Je to ťažšie ako medicína. A uplatnenie no zatím mam kamaratov čo uplatnenie z toho veľa nemaju ale kto vie čo bude o 6 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@ujoperun držím prsty
@chiflada chcem tam ísť,len ma všetci odhovárajú vieš....
ináč.. to prečoo??
bol niekto na prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne?
Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ?
Aka bola minuly rok hranica pre prijatie?